همه چیز درباره پس گرفته شدن مدال کشتی گیر ایران و نقش یک خانم ایتالیایی

به گزارش مجله رویای کره ای، دیسکالیفه شدن کشتی گیر وزن 61 کیلوگرم ایران در جام بین المللی ساساری را باید از زوایای مختلف مورد آنالیز قرار داد.

همه چیز درباره پس گرفته شدن مدال کشتی گیر ایران و نقش یک خانم ایتالیایی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، رقابت های بین المللی ساساری روز شنبه در ایتالیا برگزار گردید که تیم ایران با سه طلای احمد بذری در 86 کیلوگرم، علیرضا کریمی در 92 کیلوگرم و حامد طالبی زرین کمر در 97 کیلوگرم، نقره عباس فروتن در 97 کیلوگرم و همچنین برنز نادر حاج آقانیا در 57 کیلوگرم، یونس امامی در 70 کیلوگرم و ارشک محبی در 92 کیلوگرم مقام سوم این رقابت ها را که جزو سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی بود از آن خود کرد؛ اما در این تورنمنت اتفاق عجیبی رخ داد که همچنان از زوایای مختلف قابل آنالیز است.

ایران یک طلای دیگر نیز به دست آورد که از این تیم گرفته شد و هیچ امتیازی در وزن 61 کیلوگرم برای ایران محاسبه نشد. دلیل این موضوع نیز پوشیدن تی شرت و لباسی غیر از آن چیزی که گفته می گردد اتحادیه جهانی برای حضور کشتی گیران روی سکوی مسابقات رسمی در نظر گرفته است، عنوان شد.

بی اطلاعی سِرنک و توضیحات خانم ادیت

اولین موضوعی که باید آن را مورد آنالیز قرار داد این است که چنین قانونی به صورت مکتوب وجود دارد؟ گفته می گردد این قانون از سال 2019 در قوانین اتحادیه جهانی آمده است که کشتی گیران باید در مسابقات المپیک، جهانی، قاره ای و سیستم رنکینگ با گرمکن و شلوار حاضر شوند، اما مسئله این است که همچنان بعضی از داوران و آنهایی که در مسابقات مختلف به عنوان نماینده اتحادیه جهانی حاضر می شوند از چنین قانونی آگاهی ندارند، بنابراین حتی اگر چنین چیزی به عنوان قانون باشد، اما هنوز به صورت کلی و فراگیر اجرا نمی گردد.

ضمن اینکه به گفته بعضی اعضای تیم ایران، سِرنک نماینده اتحادیه جهانی زمانی که در این خصوص مورد سؤال نهاده شد از وجود چنین قانونی اظهار بی اطلاعی کرد اما زمانی که خانم ادیت از کشور ایتالیا که مسئولیت اجرایی مسابقات ساساری را به عهده داشت با او در این مورد صحبت کرد، سِرنک نیز گفته که کشتی گیران باید با لباس فرم روی سکو حاضر شوند.

به همین دلیل بعد از اینکه مدال محمدباقر یخ کشی از او پس گرفته و دیسکالیفه شد، اعضای تیم ایران در این خصوص با افراد زیادی صحبت کردند که همه از وجود چنین قانونی اظهار بی اطلاعی می کردند.

مدال یخ کشی در گردن داور ایتالیایی

مسئله بعدی که قابل تأمل است، اینکه نادر حاج آقانیا نیز دقیقاً با تی شرت روی سکو رفته و مدال برنزش را دریافت نموده است. اگر چنین چیزی قانون بود ابتدا باید با او برخورد می شد اما چنین اتفاقی رخ نداد، علاوه بر آن، کشتی گیر وزن 125 کیلوگرم قزاقستان نیز با شلوارک روی سکو رفت و مدالش را گرفت، بنابراین باید مدال او نیز پس گرفته می گردد اما این برخورد دوگانه این گمان را برای تیم ایران به وجود آورده که شاید پای مسائل دیگری در میان است.

بعضی از اعضای تیم اعزامی می گویند میزبان شرایط خوبی را برای تیم ایران ایجاد ننموده و با وجودی که ترانسفر رفت و برگشت نیز با آنها بوده اما در این خصوص برای شاگردان غلامرضا محمدی اقدامی صورت نگرفته است.

آنها می گویند خانم ادیت نیز برخورد خوبی با این تیم نداشته و این برخورد از روی غرض ورزی شخصی صورت گرفته است. ادیت که داور درجه S1 است، در این رقابت ها سِمتی از سوی اتحادیه جهانی نداشت و مسئول اجرایی میزبان بود. آنها مدعی هستند که ادیت بعد از اینکه تیم ایران را در ساساری دیده، عنوان نموده من اصلاً از حضور شما در این جام خبر نداشتم و به چه شکل به اینجا آمدید؟!.

به گفته اعضای تیم ملی ایران، ادیت بعد از اینکه مدال را از یخ کشی روی سکو گرفت و او را دیسکالیفه کرد، مدال را به گردن خودش انداخت و تیم ایران چنین اقدامی را توهین آمیز تلقی می نماید.

ادیت قبل از دریافت مدالِ یخ کشی چه گفت؟

تا اینجای کار به نظر می رسد از بین رفتن طلای محمدباقر یخ کشی به نوعی لجبازی میزبان بوده اما یک موضوع مهم دیگر وجود دارد که سؤالات زیادی را به وجود می آورد؛ اینکه هم خانم ادیت تأکید می نماید که پیش از حضور یخ کشی روی سکو به تیم ایران تذکر داده که او باید با گرمکن ورزشی به سکو برود و مدالش را بگیرد اما تیم ایران به این موضوع توجهی ننموده و کشتی گیر ایران همچنان با تی شرت برای دریافت مدالش اقدام نموده است.

میزبان حتی روی سکو گرمکنی به یخ کشی داده که او بپوشد تا مدالش را از دست ندهد، اما تیم ایران به خاطر اینکه می گویند روی این گرمکن آرم ایتالیا بوده، از کشتی گیر ایران خواسته اند آن را نپوشد و در پی این بگومگوها، یخ کشی مدالی را که می توانست در قرعه او در مسابقات جهانی 2019 قزاقستان تأثیرگذار باشد به همین راحتی از دست می دهد.

وقتی سایر اعضای تیم می توانستند با گرمکن روی سکو بروند، واقعاً چرا دو کشتی گیر با تی شرت روی سکو رفته اند؟ حتی اگر خانم ادیت با غرض ورزی و لجبازی قصد داشت برای تیم ایران کارشکنی کند، واقعاً نمی شد با تغییر لباس ترفند او را نقش بر آب کرد؟!

ضمن اینکه توضیحی که فدراسیون کشتی دراین باره داده، دوپهلوست. فدراسیون در عین حال که تأکید دارد نسبت به اتفاق اتفاق افتاده در جام ساساری به اتحادیه جهانی اعتراض می نماید، ادامه می دهد که با عوامل این اتفاق برخورد خواهد نمود.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 5 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 213

به "همه چیز درباره پس گرفته شدن مدال کشتی گیر ایران و نقش یک خانم ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره پس گرفته شدن مدال کشتی گیر ایران و نقش یک خانم ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید