ساخت اولین ساختمان های سبز و هوشمند هایتک در تبریز
به گزارش مجله رویای کره ای، خبرنگاران/آذربایجان شرقی مدیرعامل بنیاد بتن آذرابادگان منطقه شمالغرب کشور از اجرای طرح ساخت ساختمان های هایتک به عنوان ساختمان سبز و هوشمند برای اولین بار در تبریز اطلاع داد و گفت: ساخت ساختمان با مصالح سبک و مقاوم با ابعاد هوشمندسازی شده، به صورت پایلوت در تبریز انجام می گیرد تا این طرح را به عنوان الگوی ویژه ساختمان سازی به جامعه ارائه دهیم.
جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
علی فولادی روز پنجشنبه 26 فروردین ماه، در نشست خبری به مناسبت دهه حساب 100 امام (ره) اظهار کرد: پس از اتمام جنگ تحمیل در دهه 60، خانه های مسکونی نقاط مختلف کشور احتیاج به بازسازی داشتند که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ورود به این امر و سپس حضور در حوادث مختلف دیگر احتیاجمند پشتیبانی در تامین مصالح و ساخت و ساز شد که در این راستا زیرمجموعه ها و شرکت های مختلفی چون بنیاد بتن آذرابادگان در کشور تاسیس یافت.
به گزارش خبرنگاران، وی با اشاره به همکاری مجموعه بنیاد بتن با 11 شرکت در مناطق مختلف سطح کشور، اضافه نمود: نزدیک به 80 کارخانه فعال فراوری مصالح ساختمانی پایه و استراتژیک کشور در همکاری با بنیاد بتن فعالیت می نمایند و شرکت بنیاد بتن آذرابادگان در منطقه شمالغرب نیز با هشت کارخانه فعال به فراوری مصالح ساختمانی در عرصه ساخت و ساز مشغول است.
وی با اشاره به تامین مصالح بازسازی خانه های تخریب شده در حوادث سیل و زلزله بعد از انقلاب اسلامی توسط این بنیاد، ادامه داد: تنها در زلزله کرمانشاه نزدیک به 100 هزار تن آهن آلات و چهار میلیون تن تیرچه و انواع بلوک و آجر توسط بنیاد بتن تامین شد.
فولادی از تامین 20 میلیارد تن مصالح ساختمانی استراتژیک برای امر ساخت و ساز توسط بنیاد بتن کشور طی سال های گذشته اطلاع داد و گفت: ارزش تقریبی این مصالح معادل 500 هزار میلیارد تومان برآورد می گردد؛ هم چنین بالغ بر 1800 میلیون تن مصالح ساختمانی با ارزش 2000 میلیاردتومان نیز به وسیله بنیاد بتن آذرآبادگان فراوری و توزیع شده است.
وی اضافه نمود: با توجه به جهش سه برابری میزان بودجه بنیاد بتن آذرابادگان در سال 99، میزان 671 هزار تن مصالح با ارزش 750 میلیارد ریال توسط این بنیاد تامین شده و قرار است تا در سال 1400 نیز معادل 800 هزار تن مصالح با ارزش 1200 میلیارد ریال را فراوری و عرضه کنیم.
وی متذکر شد: بزرگترین پروژه بازآفرینی شهر تبریز با عنوان پروژه آیمان با مشارکت شرکت سرمایه گذاری مسکن شمالغرب شروع شده که تامین مصالح آن توسط بنیاد بتن انجام می گیرد و طی چند سال اخیر نیز شاهد افتتاح آن در منطقه حکم آباد خواهیم بود.
مدیرعامل بنیاد بتن آذرابادگان منطقه شمالغرب کشور با بیان این که رسالت مجموعه بنیاد بتن، فراوری مصالح استاندارد و نوآوری و بروزآوری مصالح ساختمانی است، اظهار کرد: در این راستا مرکز نوآوری کارآفرینی و توسعه مهندسی (صنعت راه و ساختمان) را در سال گذشته با موافقت وزارت علوم افتتاح کردیم. عمده نقش این مرکز، جذب تمامی جوانان خوش فکر و خلاق و دارای ایده در حوزه صنعت راه و ساختمان است.
وی اضافه نمود: ایده های خلاقانه در این مرکز نوآوری از صفر تا 100 تحت حمایت خواهند بود و با ارائه آزمایشگاه و سایر ملزومات لازم، تا زمان فراوری انبوه و تجاری سازی و فروش محصول در کنار ایده پردازان عزیز هستیم.
وی با اشاره به فعالیت سامانه مجازی و دانش بنیان ارائه کالا و خدمات توسط این بنیاد، گفت: این اقدام برای اولین بار در کشور با خلاقیت های ویژه طراحی شده و تمامی مصالح و خدمات عرصه راه و ساختمان فعالان این صنعت با گردآوری در یک سامانه تحت عنوان سامانه بنابن در اختیار گروه های هدف قرار گرفته است.
فولادی متذکر شد: هدف ما تاثیرگذاری علمی و فناوری در بحث فراوری مصالح ساختمانی است تا فراوری مصالح از یک بستر نوآوری برخوردار باشد چون بزرگترین آسیبی که در حوادث مختلف متضرر می شویم ناشی از کیفیت پایین مصالح است. با فراوری مصالح باکیفیت و استاندارد قطعا ساختمان ها از عواقب حوادثی چون زلزله مقاوم سازی خواهد شد.
وی تاکید نمود: باید با نظارت و همکاری نهادهای ذی ربط، از فراوری مصالح غیراستاندارد جلوگیری گردد تا بتوانیم سازه های خود را با مقاومت بالا احداث کنیم.
وی از فراوری بتن های خاص آر سی سی و آر اس اس، بتن های مقاوم و با تراکم بالا توسط این بنیاد اطلاع داد و اضافه نمود: در حوزه بازسازی قره باغ نیز بنیاد بتن نقش معین نماینده ای در تامین مصالح خواهد داشت و اقداماتی نیز در این راستا در دست انجام است.
منبع: خبرگزاری ایسنا