آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم!

به گزارش مجله رویای کره ای، المیرا فرخی - فعال اجتماعی سرعین: در شهری زندگی می کنیم که به شهر چشمه های بهشتی معروف است ولی اوضاع آب آشامیدنی آن چنگی به دل نمی زند به طوری که اکثر شهروندان برای تهیه آب شرب دست به دامان چشمه ها در روستاهای همجوار می شوند.

آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم!

یکی از این چشمه ها گورگور است که آب مورد نیاز کارخانه واتا از آن تامین می شود و همیشه، خصوصا روزهای پایانی هفته، صف بلندی از دبه به دست ها در مقابلش منتظر برداشت آب هستند. تقریبا کسی نیست که - چه با پرداخت هزینه حمل و نقل به وانت بارها یا طی کردن مسافت تا چشمه های همجوار سرعین و صرف وقت و هزینه - درصدد تامین آب برای مصرف خوراکی خود باشد.

آب لوله کشی شهر سرعین وضعیت چندان خوبی ندارد، آن چنان که حتی استانداردهای اولیه را که شامل وضعیت ظاهریِ صافی، بدون موادِ محلول و بی بو بودن است، اکثر اوقات ندارد. میزان کلر آب گاهی به حدی است که اگر در فضای بسته شیر آب را باز کنیم، بوی مشمئزکننده کلر را به صورت واضح حس خواهیم کرد. آب آشامیدنی شهر سرعین از 2 چشمه پورت پورت و ورگه سران و سد یامچی تامین می شود. آب سد یامچی ابتدا به تصفیه خانه می رود ولی آب چشمه پورت پورت بدون تصفیه تخصصی وارد لوله کشی آب شهری می شود و سالم سازی آن فقط به افزودن کلر خلاصه می شود. چشمه پورت پورت کاملا روباز است و شاید علت اصلی گل آلود شدن آب شهری در مواقع بارندگی همین موضوع باشد.

ولی آیا آمار دقیقی از میزان کلر مصرفی مان داریم؟ کلر در دسترس ترین، ارزان ترین و در عین حال پرعارضه ترین گندزدای آب است. حالا باید دید برای کمبود آب احتمالی و استفاده از ذخیره آب چشمه پورت پورت چه راه حلی می توان ارائه کرد. شاید اجرایی ترین راه حل هدایت آب چشمه پورت پورت به تصفیه خانه تخصصی باشد. اما بهتر است مسئولان آب لوله کشی شهر سرعین را دریابند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 215

به "آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید