آمریکا سه ایرانی را بازداشت کرد ، جزئیات بازداشت

به گزارش مجله رویای کره ای، اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده در بخش دیل ریو واقع در تگزاس از دستگیری سه ایرانی با ادعای عبور غیرقانونی از مرزهای این کشور خبر داد.

آمریکا سه ایرانی را بازداشت کرد ، جزئیات بازداشت

به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، رسانه های آمریکایی از دستگیری سه تبعه ایرانی در منطقه دل ریو در ایالت تگزاس از سوی مرزبانی این کشور خبر دادند.

به گزارش وبگاه اداره گمرگ و حفاظت مرزی ایالات متحده مرزبانی آمریکا در 21 ژوئن (یکشنبه یکم تیر) یک خانواده سه نفره ایرانی را دستگیر کرد. دویل امیدون جانشین بخش گمرگ و حفاظت مرزی دل ریو در جنوب ایالات متحده گفت که حفظ امنیت منطقه، اطراف و همچنین ایالات متحده اولویت اصلی نیروهای این بخش است.

بنابر ادعای اداره گمرگ و حفاظت مرزی آمریکا، این سه ایرانی که یک زن و شوهر و یک فرزند بودند به دلیل عبور غیرقانونی از مرز و بر اساس قوانین اداره گمرک و حفاظت ایالات متحده دستگیر شده اند.

اداره گمرک و حافظت مرزی آمریکا اعلام کرده که در سال 2019 شهروندان 59 کشور مختلف از سوی نیروهای این اداره دستگیر شدند. در سال 2020 نیز این اداره در بخش دل ریو شهروندانی از 63 کشور دنیا را دستگیر کرده است.

چندی قبل نیز دو دانشجوی ایرانی که دولت آمریکا از ورودشان به خاک ایالات متحده جلوگیری کرده شکایت هایی جداگانه تنظیم کردند. دو دانشجوی ایرانی با ارائه شکایتی به وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته اند در فرودگاه بین المللی لوگان، واقع در بوستون با آنها بدرفتاری شده و دولت آمریکا در اقدامی غیرقانونی مانع ورود آنها به این کشور شده است.

این دو دانشجو گفتند مقام های فدرال آمریکا برای ساعت ها آنها را در فرودگاه یاد شده بازداشت کرده و مورد بازپرسی قرار داده و در نهایت مدعی شده اند قصد دارند بیشتر از موعد مجاز در روادیدشان در آمریکا بمانند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 31 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 1101

به "آمریکا سه ایرانی را بازداشت کرد ، جزئیات بازداشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا سه ایرانی را بازداشت کرد ، جزئیات بازداشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید