این عادت اشتباه را درباره پختن مرغ ترک کنید
به گزارش مجله رویای کره ای، تهران (پانا) - یکی از این موارد که بیشتر ما آن را انجام می دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می شوییم، اما یک پژوهش تازه می گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نگردد؛ چرا که این مسئله می تواند باعث مسمومیت گردد.
به گزارش فرتاک نیوز، بسیاری از عادت های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می یابد، اما پژوهش های تازه هر روز مطالب تازهی را کشف می نمایند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می آوردیم.
بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین دلیل بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر گردد. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله Journal of Food Protection به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می دهد.
پژوهشگران 300 نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می کردند، تحت نظر گرفتند و تعیین شد کسانی که گوشت مرغ را می شویند، باکتری های زیادی را در آشپزخانه باقی می گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می دهد.
در این پژوهش تعیین شد شرکت نمایندگان، 26 درصد از باکتری ها را به سالادی که آن را آماده می کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می توانند باکتری ها را منتقل نمایند.
راه های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن ها شستن دست ها با صابون به مدت دست کم 20 ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. بعلاوه بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری گردد.
بعلاوه باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده نموده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ ها را باید در 74 درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای 63 درجه به بالا پخت.
منبع: خبرگزاری پانا