گوشت قرمز در بازار تهران چند؟ دو علت اصلی افزایش قیمت ها
به گزارش مجله رویای کره ای، خبرنگاران: رییس اتحادیه گوشت گوسفندی علت افزایش قیمت گوشت گوسفند را در دو هفته اخیر، کاهش قیمت آلایش گوسفند، دپوی دام به علت نزدیکی به عید قربان و خروج غیرمجاز دام از مرزهای غربی کشور دانست.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، علی اصغر ملکی در این باره اظهار کرد: طی دو هفته اخیر گوشت گوسفندی حدود 10 هزارتومان افزایش قیمت پیدا نموده است و در حال حاضر مغازه دار شقه بدون دنبه گوسفندی را حدود 97 تا 99هزارتومان خریداری نموده و با 10 درصد سود یعنی با قیمت 110 تا 115 هزار تومان به مشتریان عرضه می نماید.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه عید قربان پیش رو است، دامداران دام را دپو می نمایند. چون تصور دارند در آن بازار بهتر می توانند دام هایشان را بفروشند. موضوع دیگر نیز این است که دام به صورت غیرمجاز از مرزهای غربی کشور و از شهرستان های اشنویه و پیرانشهر خارج می گردد. همچنین قیمت آلایش گوشت نیز کاهش یافته است و تمام این عوامل باعث افزایش قیمت گوشت گوسفندی در این مدت شده است.
ملکی توضیح داد: گوسفند زنده در تهران 45 هزار تومان و در مرز عراق 90 هزار تومان خریداری می گردد. یعنی به دلیل اینکه صرفه مالی دارد به صورت غیر مجاز از کشور خارج می گردد. به گفته وی در این شرایط اگر صادرات دام نیز انجام گردد، بازار داخلی آشفته تر خواهد شد.
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در خاتمه با اشاره به اینکه قیمت دنبه، جگر، پوست و کله پاچه کاهش یافته است، اظهار کرد: جگر حدود 20 هزارتومان کاهش قیمت داشته است و درحال حاضر با قیمت 100هزار تومان عرضه می گردد. کله پاچه نیز حدود 90 تا 95هزارتومان به فروش می رسد.
به گزارش ایسنا براساس مشاهدات میدانی هرکیلو شقه گوسفندی 110 هزارتومان، ران گوسفندی 135 هزارتومان، راسته گوسفندی 110 هزارتومان، سردست 110 هزار تومان و گوشت گوساله نیز کیلویی 115هزار تومان در خرده فروشی ها به فروش می رسد و این در حالیست که حدود دو هفته پیش قیمت هرکیلو شقه گوسفندی و همچنین گوساله حدود 100هزار تومان بود. به عبارت دیگر گوشت قرمز در دو هفته اخیر با افزایش قیمت 10 هزارتومانی روبرو شده است.
منبع: اقتصادنیوز