احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران

به گزارش مجله رویای کره ای، یکی از موثرترین راه ها برای تغییر فرهنگ زندگی مردم، تغییر غذای آن ها است و امروز در سطح بین المللی این موضوع به عنوان یک متد ثابت شده است. یعنی ممکن است با فراموشی فرهنگ غذایی سنتی، به سمت نابودی تمدن چندین هزارساله مان حرکت کنیم.

احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران

رشد فست فودها در جهان، خوب است یا بد؟

ساده است که متوجه شویم در دهه های اخیر فست فودها و غذاهای غربی به سرعت زیادی محبوبیت چشم گیری در ایران و خیلی از کشورهای جهان پیدا کردند. به قدری سریع که حتی بیشتر ما مردم عادی حواسمان نبود که این نوع غذاها چقدر می تواند به سلامتی، نسل و فرهنگ ما لطمه بزند. فراموشی زیرساخت های غذای ایرانی، حتی فرهنگ ایرانی و سبک زندگی سالم تر گذشته ما به نفع ما است؟ بر اساس آمارهای رسمی در کشور آمریکا مسائل سلامتی مثل چاقی و دیابت و مسائل محیط زیستی مثل از بین رفتن جنگل ها و فراوری گازهای گلخانه ای گوشه ای از خروجی های این سبک زندگی تازه بشر را نشان می دهد.

جایگاه آشپزی در فرهنگ ایران

ایران تنها یک کشور نیست؛ بلکه یکی از مهم ترین سرمایه های تمدنی تاریخ بشر است.

زمانی با خلق اثری هنری بر ظروف غذا، رنگ و لعابی منحصر بفرد پدید می آمد تا غذاها در آن سرو گردد، سفره های پارچه ای با نقوش خورشید و زندگی روی زمین پهن می شد و آداب زیبایی مثل شستن دست ها در ظروف مسی، میل کردن غذای در پیش رو و عدم دست درازی در سفره برای پیش، هنگام و پس از صرف غذا برگزار می شد. غذا در ایران فقط جنبه سیر کردن نداشته است؛ غذای ایرانی با نوع طبخی که دارد، زمانی که باید برای آن صرف کنید و ترکیبات خوراکی اش مدیتیشن، درمان و آرامش بوده است. اگر شما همین امروز از کوچه و پس کوچه های محله های قدیمی تهران گذر کنید و بوی قورمه سبزی به مشامتان بخورد متوجه این موضوع خواهید شد.

آخرین باری که کوفته برنجی خوردید کی بود؟ آخرین بار که برای رسم و رسومات دور هم جمع شدید کی بود؟ آیا کرسی قدیم می تواند جای خود را به خوشگذرانی های تازه بدهد؟ آیا ما هنوز در زندگی از ایرانی بودنمان رنگ و معنای گذشته را می گیریم؟

اما مهم ترین سوال این که راه حل چیست؟

در سال 1401 هـ.ش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزشگاه آشپزی آرسس شف را به عنوان برترین آموزشگاه آشپزی در ایران در سال انتخاب کرد، این آموزشگاه آشپزی از یک آرزو صحبت می نماید و آن معرفی فرهنگ ایرانی از طریق آشپزی به جهان است. اما این آموزشگاه شرایط روز را واقع بینانه نگاه می نماید و اولین گام برای کشف هنر آشپزی ایرانی و ارائه آن به جهان را تسلط به علم روز آشپزی جهان می داند. بیانیه ماموریت این آموزشگاه به توضیح زیر است:

به آرسس شف خوش آمدید، ما با آموزش آشپزی حرفه ای به عاشقان آشپزی یاری می کنیم دانش و مهارت لازم را برای اشتغال در برترین سطح آشپزی ایران و جهان بدست بیاورند.

آشپزی چرا مهم است و امروز در جهان چه جایگاهی دارد؟ در ادامه این مطلب پاسخ این سوالات مهم را بخوانید.

برای پیدا کردن پاسخ این سوال ها به آنالیز رازهای موفقیت آموزشگاه آشپزی آرسس شف می پردازیم. این آموزشگاه آشپزی به برگزاری دوره شف شو معروف است، کلاس آشپزی متفاوتی که برای فهم این که چطور این آموزشگاه را به برترین آموزشگاه کشور تبدیل کرد باید ابتدا چند موضوع دیگر را آنالیز کنیم.

تفاوت یک شف با یک آشپز چیست؟

سرآشپز با آشپز فرق دارد؟ چقدر؟ شف (Chef)، در زبان محاوره به سرآشپزها گفته می گردد و کوک (Cook) به آشپزها. شاید از دیدگاه مردم عادی شف و آشپز تفاوت چندانی ندارند، اما از دیدگاه حرفه ای دارد. در جهانی حرفه ای آشپزی، شف به فردی گفته می گردد که تحصیلات آموزشگاهک آشپزی دارد. شف بر اساس جایگاه شغلی اش در آشپزخانه توانایی رهبری آشپزهای دیگر یا کل آشپزخانه را دارد. اما آشپز عادی یا همان کوک به فردی گفته می گردد که دارای تجربه و مهارت های تجربی برای آشپزی کردن است. برای درک عمیق تر از این موضوع پیشنهاد می کنیم مطلب شف کیست؟ را در وبلاگ آرسس شف مطالعه کنید.

ابعاد کاری یک شف بیشتر از یک آشپز است.

سرآشپز یا شف باید به غیراز طبخ غذا، به مواردی مثل: 1. آماده سازی منو 2. خرید مواد اولیه رستوران 3. رهبری کارکنان آشپزخانه و… هم اِشراف داشته باشد. آموزشگاه آرسس شف در دوره شف شو کوشش می نماید گام اول پیشرفت صنعت آشپزی کشور را با تسلط هنرجویان ایرانی به سطح اول آشپزی جهان بردارد.

یک آموزشگاه آشپزی خوب چه مشخصه ای دارد؟

یک آموزشگاه آشپزی خوب باید ابتدا یک بستر علمی و به روز را برای هنرجویان خود فراهم کند تا در این بستر با علم روز آشپزی آشنا شوند و به صورت آموزشگاهک بخشی از مسیر را طی نمایند. در مرحله بعد این وظیفه را دارد که بستری را فراهم کند تا آشپزها، علم خود را به صورت اجرایی به میدان بیاورند و آغاز به کار عملی نمایند و مهارت خود را ارتقا بخشند.

معرفی برترین آموزشگاه های آشپزی جهان

  1. مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر آستین |Auguste escoffier school of culinary arts
  2. آموزشگاه هنرهای آشپزی، سوئیس | Culinary Arts Academy, Switzerland
  3. موسسه آشپزی آمریکا در هاید پارک، نیویورک | The Culinary Institute of America
  4. کوردن بلو پاریس، فرانسه | Le Cordon Bleu

معرفی برترین آموزشگاه آشپزی ایران

آرسس شف با کسب شاخص های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ایران به عنوان برترین آموزشگاه آشپزی سال 1401 معرفی گردید. این آموزشگاه از متدهای بین المللی روز آشپزی برای تدریس دانشجوها استفاده می نماید و در سطح بین المللی هم مورد تایید سازمان هایی مثل سازمان جهانی موسسه های آموزش هتلداری و آشپزی، موسسه مرجع CTH انگلستان و TCAترکیه که زیر نظر وزارت علوم ترکیه فعالیت دارد هم قرار گرفته است. از مزیت های کلیدی آرسس شف ارائه مدارک بین المللی معتبر و معرفی به کار هنرجویان آشپزی است. این آموزشگاه در خیابان شهید بهشتی تهران واقع شده است.

عایدی شغل آشپزی

سهم بازار آشپزی و شغل آشپزی چقدر است؟ برای یک آشپز گزینه های مختلفی برای کار کردن وجود دارد. کار به عنوان شف در رستوران، راه اندازی رستوران، کافی شاپ، شیرینی پزی یا تهیه غذا، تبدیل شدن به یک شف شخصی، فراوری کتاب و محتوای آشپزی، تحقیق، توسعه، تدریس، طراحی منوی رستوران ها، مدیریت آشپزخانه ها و توسعه رسپی های تازه از جمله این شغل ها است.

کلاس آشپزی

برای آغاز یادگیری آشپزی چه گزینه هایی پیش رو دارید؟ همان طور که در تعریف شف گفتیم، شما باید کار را با تحصیلات آموزشگاهک آغاز کنید. کلاس آشپزی به صورت حضوری و مجازی برگزار می گردد.

دوره های آشپزی حضوری

  • دوره حضوری آموزش الفبای آشپزی شف شو
  • دوره حضوری آموزش آشپزی عمومی
  • دوره حضوری آموزش فست فود
  • دوره حضوری آشپزی ملل
  • دوره حضوری آموزش تخصصی کباب
  • دوره حضوری آموزش تخصصی سوشی
  • دوره حضوری آموزش شیرینی پزی و قنادی
  • و انواع ورکشاپ آشپزی تخصصی

کلاس های آشپزی آنلاین

  • دوره آنلاین آموزش آشپزی ملل
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی تخصصی
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی خاص و اصیل سنتی ایرانی
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی فست فود
  • دوره آنلاین آموزش شیرینی پزی، قنادی و کیک پزی

سرآشپزی و هنر غذا فقط یادگرفتن یک نوع رسپی خاص نیست، پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با این علم وبلاگ آموزش آشپزی آرسس شف را مطالعه کنید.

منبع: اتاق
انتشار: 8 دی 1401 بروزرسانی: 8 دی 1401 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 2202

به "احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید