آشپزی

چرا سفر به جزیره ها ما را خشنود می نماید؟

چرا سفر به جزیره ها ما را خشنود می نماید؟

فرقی نمی کند که کجای جهان باشند، جزیره ها هم برای اهالی و هم برای گردشگران، مجذوب کننده و دوست داشتنی هستند. این مجذوب کنندهیت بی علت نیست.

27 آذر 1403
رستوران های میکونوس، تجربه لذیذترین غذاهای دریایی

رستوران های میکونوس، تجربه لذیذترین غذاهای دریایی

میکونوس یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در یونان، به غیر از جاذبه های تاریخی و ساحلی، رستوران های بی نظیری دارد که فرصت غذا خوردن در آن ها را نباید از دست بدهید.

18 آذر 1403
سوغات مراکش چیست؟

سوغات مراکش چیست؟

مراکش به صنایع دستی زیبا معروفیت دارد. با خبرنگاران همراه باشید تا با سوغات مراکش بیشتر آشنا شویم.

19 آبان 1403
طرح رتبه بندی رستوران ها با سِرو غذاهای محلی برگزار می گردد

طرح رتبه بندی رستوران ها با سِرو غذاهای محلی برگزار می گردد

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با معرفی غذاها، پیش غذاها، دسرها و دمنوش های محلی شمال ایران، از 30 تیر تا 1 مردادماه در بام سبز رامسر برگزار می گردد.

14 آبان 1403
گرجستان بهتر است یا ارمنستان؟ کدام را برای سفر انتخاب کنیم؟

گرجستان بهتر است یا ارمنستان؟ کدام را برای سفر انتخاب کنیم؟

ارمنستان یا گرجستان؟ کدام کشور قفقاز باید مقصد بعدی سفر شما باشد؟ هر دو کشور به عنوان مقاصد مطرح گردشگری در آسیای غربی روز به روز محبوب تر می شوند! در این راهنما از مجله گردشگری خبرنگاران با مقایسه گرجستان و ارمنستان همراه باشید.

8 شهریور 1403
طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی

طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی

آش خوشمزه ای که گوشت داره این عبارت احتمالا شما را به یاد آش شله قلمکار بیاندازد. این آش خوش طعم را می توانید برای مناسبت های مختلف مانند افطارهای ماه مبارک رمضان یا نذری ها تهیه کنید. گوشت گوساله، حبوبات و سبزی آش از جمله مهم ترین مواد اولیه این آش هستند....

28 تیر 1403
طرز تهیه مربای انجیر سیاه تازه، له شده و درسته

طرز تهیه مربای انجیر سیاه تازه، له شده و درسته

برخلاف انجیر زرد که طعمی ملایم و شیرین دارد، انجیر سیاه طعمی قوی تر و کمی ترش دارد که آن را به انتخابی ایده آل برای دوستداران طعم های خاص تبدیل می نماید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای انجیر زرد را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مربای انجیر سیاه...

23 خرداد 1403
طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی به 3 روش

طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی به 3 روش

طعم شیرین و دلنشین هلو را می توانید با کمپوت هلو در تمام سال تجربه کنید! قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کمپوت زردآلو را مرور نموده بودیم و در ادامه برای آن که همواره طعم هلو را همه فصول داشته باشید، طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی را آنالیز می کنیم.

9 خرداد 1403
طرز تهیه موهیتو هلو در 15 دقیقه به روش کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو هلو در 15 دقیقه به روش کافی شاپی

موهیتو هلو یکی از گواراترین انواع موهیتو رستورانی است که هم ظاهر چشمگیر و شیکی دارد و هم درست کرد این موهیتو میوه ای بسیار آسان است. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه موهیتو هلو به روش کافی شاپی را به شما آموزش بدهیم.

27 اردیبهشت 1403
طرز تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی در 30 دقیقه

طرز تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی در 30 دقیقه

کوکی توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین انواع دسر با توت فرنگی است. این شیرینی توت فرنگی نرم و ترد و نازک که به روش های گوناگونی درست می گردد در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از در قصد داریم طرز تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی را به شما آموزش دهیم...

18 اردیبهشت 1403
طرز تهیه کله گنجشکی؛ خوراک اصیل ایرانی

طرز تهیه کله گنجشکی؛ خوراک اصیل ایرانی

کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به شمار میرود. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف می شده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد. طرز تهیه کله گنجشکی یا سر گنجشکی بسیار راحت...

14 آبان 1402
اگر کمبود آهن دارید این غذا را درست کنید

اگر کمبود آهن دارید این غذا را درست کنید

از کارتون های زمان بچگی یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می نماید حالا فکرکنید با گوشت هم همراه گردد؛ چه خانه تکانی راحتی خواهیم داشت! این مطلب اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.

26 اردیبهشت 1402
احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران

احیای فرهنگ ایرانی به یاری آموزش آشپزی، معرفی برترین آکادمی های آشپزی دنیا و ایران

یکی از موثرترین راه ها برای تغییر فرهنگ زندگی مردم، تغییر غذای آن ها است و امروز در سطح بین المللی این موضوع به عنوان یک متد ثابت شده است. یعنی ممکن است با فراموشی فرهنگ غذایی سنتی، به سمت نابودی تمدن چندین هزارساله مان حرکت کنیم.

8 دی 1401
طرز تهیه پنیر چدار

طرز تهیه پنیر چدار

پنیر چدار، پنیر سنتی منطقه سامرست، در جنوب غربی انگلستان است. امروزه این پنیر در تمام کشورها از جمله ایران، تهیه و توزیع می گردد. رنگ چدار معمولا سفید یا زرد است و جزء پنیرهای سفتی است که مزه تندی دارد. این پنیر از شیر خام گاو تهیه می گردد. بعد از اتمام...

6 دی 1401
5 وعده غذایی سالم مناسب نگهداری فریزر

5 وعده غذایی سالم مناسب نگهداری فریزر

متخصصان بهداشت به سرعت به شما توصیه می نمایند که غذا های غنی از مواد مغذی بیش تری بخورید، اما در طول زمستان، بیش تر میوه ها و سبزیجات وارداتی کمتر از حد مجاز هستند چرا که پیش از رسیدن کامل برداشت می شوند و به طرز قابل توجهی گران هستند. در اینجاست که باید...

30 آبان 1401
طرز تهیه خورش قارچ، یک خورش گیاهی خوشمزه

طرز تهیه خورش قارچ، یک خورش گیاهی خوشمزه

خبرنگارانـ خورش ها از غذا های اصیل و پایه ثابت سفره های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در شهر های مختلف ایران خورش ها را به سبک ها و روش های گوناگون طبخ می کنند. خورش ها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه می شوند و از همین جهت دارای میزان بالایی...

21 شهریور 1401
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان یکی از غذاهای گرمسار است اما این غذا در استان لرستان به آبگوشت کشک لری معروف است. این غذا طرفداران خودش را دارد و به دلیل مقوی و خوشمزه بودنش گزینه ای مناسب برای فصول سرد سال است.

16 شهریور 1401
فهرست کامل سوغات شیراز؛ خوشا شیراز و سوغات فراوانش

فهرست کامل سوغات شیراز؛ خوشا شیراز و سوغات فراوانش

از شیراز هم زیباتر شهری داریم؟ شیراز با باغ های باصفا، سروهای بلند قامت و بوته های گل سرخ، گل سرسبد شهرهای ایران است. اگر دلتان می خواهد هم به دل تاریخ هم به شهر شاعران شیرین سخن و هم باغ های زیبا سفر کنید، حتما به شیراز بروید. برای سفر تور شیراز گزینه ای...

13 مرداد 1401
کیک رژیمی با شیره انگور بدون فر

کیک رژیمی با شیره انگور بدون فر

کیک با شیره انگور بسیار ساده است و شما می توانید به دلخواه آن را با میوه های مختلف تزیین کنید.

11 مرداد 1401
اگر فر ندارید این کیک را بپزید

اگر فر ندارید این کیک را بپزید

خبرنگاران : این کیک ساده بدون احتیاج به فر پخته می گردد.

23 فروردین 1401
تعداد: (45)