آشپزی

برترین مارک خردکن برقی ایرانی و خارجی
داشتن یک خردکن برقی باکیفیت در آشپزخانه می تواند آشپزی را از یک کار زمان بر و خسته نماینده به تجربه ای سریع و لذت بخش تبدیل کند. برترین مارک خردکن برقی آن هایی هستند که با طراحی ارگونومیک، قدرت موتور بالا، و تیغه های بادوام، فرآیند خرد کردن انواع مواد...

غذاهای شب چهارشنبه سوری؛ طبق آداب و رسوم
سفرۀ ایرانی شامل چندین مدل غذای مخصوص چهارشنبه سوری است. چهارشنبه سوری یکی از آیین های پاک و جشن های ایرانی است که از غروب آخرین سه شنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمه شب تا آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار می گردد. طبق فلسفه چهارشنبه سوری برافروختن آتش و پریدن...

طرز تهیه دمپختک شیرازی؛ با هویج و عدس و بدون گوشت
اگر در پی یک غذای خوشمزه، متفاوت و اما آسان می شد که برای وعده بعدی شام یا ناهار خود درست کنید، می توانید دمپختک یا همان دمپخت شیرازی را در نظر بگیرید. این غذا هم مانند دمی گوجه و دمپختک لپه باقالی روش پخت بسیار راحتی دارد و با مواد اولیه در دسترس تهیه می...

طرز تهیه کتلت مرغ؛ غذای مقوی و خوش طعم
اگر معمولا خوردن مرغ برایتان سخت است، کتلت مرغ یک روش عالی برای علاقه مند شدن به آن و جذب پروتئین روزانه است. این غذا در عین مقوی بودن، بسیار خوش عطر و طعم است و می تواند یک جایگزین عالی برای افرادی باشد که به خوردن گوشت قرمز علاقه ای ندارند. در این ویدیو...

طرز تهیه کوکو ریواس خوشمزه به 2 روش هم در تابه و هم در فر
کوکوی ریواس یک با طعم ترش و لذیذ است که اصالت آن به شهر قزوین برمی گردد. این کوکو معمولا با گل ریواس درست می گردد و در فصل بهار که ریواس به بازار راه پیدا می نماید، فرصت خوبی برای تهیه کوکو ریواس برای ناهار یا شام است. کوکو ریواس خواص زیادی برای سلامتی مخصوصا...

لوکوم پسته ای در 7 مرحله ساده ، 3 رسپی آسون ترکیه ای برای عید
لوکوم پسته یا راحت الحلقوم پسته ای یکی از شیرینی های خوشمزه و راحت ترکی است که به عنوان هم شناخته می گردد. این طرز تهیه آسانی دارد. در این مقاله از در ما طرز تهیه لوکوم پسته ای و نکات خوشمزه شدن لوکوم با پسته را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه شیرینی عسلی ساده، نارگیلی، کره ای، مشهدی و بدون فر
به افرادی که علاقه زیادی به پخت شیرینی و دسر دارند، پیشنهاد می کنیم که حداقل یکبار شیرینی عسلی را امتحان نمایند. در طرز تهیه شیرینی عسلی ابتدا پودر قند و روغن جامد را مخلوط نموده و سپس هل و تخم مرغ را اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر را افزوده و مواد را هم...

دستور تهیه سالاد پیازچه و مرغ برای پیک نیک
گاهی اوقات برترین دستورالعمل ها ساده ترین هستند. دستور تهیه سالاد پیازچه و مرغ هم از آن دسته است که ساده ترین روش و خوشمزه ترین طعم را دارد. در طرز تهیه سالاد پیازچه و مرغ فقط از چند ماده غذایی استفاده می گردد؛ اما طعم آن واقعا دل انگیز است.

معرفی 13 تا از دسرهای معروف روسیه که پس از صرف غذا می توانید میل کنید
اگر برای سفر به روسیه برنامه ریزی می کنید، حتما رفتن به برترین رستوران ها برای صرف غذاهای اصیل و سنتی روسی نیز در برنامه های شما وجود دارد. اگر چنین است، باید بگوییم روسیه دسرهای بی نظیر و وسوسه کننده ای دارد که می توانید پس از صرف غذای اصلی خود، آن ها...

با انواع ته چین و طرز تهیه آن ها آشنا شوید!
غذاهای ایرانی به علت طعم دلپذیر در تمام جهان مشهور هستند و برنج در بیشتر غذاهای ایرانی نقش اصلی را بازی می نماید. ته چین یکی از غذاهای ایرانی با پایه برنج است که می توان آن را نوعی کیک برنج هم دانست. انواع ته چین برای ذائقه های مختلف وجود دارد؛ از ته چین...

طرز تهیه قهوه مکزیکی؛ یک قهوه مقوی و متفاوت
با طرز تهیه قهوه مکزیکی یا کافه ده اویا، یک نوشیدنی گرم فوق العاده آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک قهوه متفاوت برای خود و عزیزانتان درست کنید.

چرا سفر به جزیره ها ما را خشنود می نماید؟
فرقی نمی کند که کجای جهان باشند، جزیره ها هم برای اهالی و هم برای گردشگران، مجذوب کننده و دوست داشتنی هستند. این مجذوب کنندهیت بی علت نیست.

رستوران های میکونوس، تجربه لذیذترین غذاهای دریایی
میکونوس یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در یونان، به غیر از جاذبه های تاریخی و ساحلی، رستوران های بی نظیری دارد که فرصت غذا خوردن در آن ها را نباید از دست بدهید.

سوغات مراکش چیست؟
مراکش به صنایع دستی زیبا معروفیت دارد. با خبرنگاران همراه باشید تا با سوغات مراکش بیشتر آشنا شویم.

طرح رتبه بندی رستوران ها با سِرو غذاهای محلی برگزار می گردد
جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با معرفی غذاها، پیش غذاها، دسرها و دمنوش های محلی شمال ایران، از 30 تیر تا 1 مردادماه در بام سبز رامسر برگزار می گردد.

گرجستان بهتر است یا ارمنستان؟ کدام را برای سفر انتخاب کنیم؟
ارمنستان یا گرجستان؟ کدام کشور قفقاز باید مقصد بعدی سفر شما باشد؟ هر دو کشور به عنوان مقاصد مطرح گردشگری در آسیای غربی روز به روز محبوب تر می شوند! در این راهنما از مجله گردشگری خبرنگاران با مقایسه گرجستان و ارمنستان همراه باشید.

طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی
آش خوشمزه ای که گوشت داره این عبارت احتمالا شما را به یاد آش شله قلمکار بیاندازد. این آش خوش طعم را می توانید برای مناسبت های مختلف مانند افطارهای ماه مبارک رمضان یا نذری ها تهیه کنید. گوشت گوساله، حبوبات و سبزی آش از جمله مهم ترین مواد اولیه این آش هستند....

طرز تهیه مربای انجیر سیاه تازه، له شده و درسته
برخلاف انجیر زرد که طعمی ملایم و شیرین دارد، انجیر سیاه طعمی قوی تر و کمی ترش دارد که آن را به انتخابی ایده آل برای دوستداران طعم های خاص تبدیل می نماید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای انجیر زرد را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مربای انجیر سیاه...

طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی به 3 روش
طعم شیرین و دلنشین هلو را می توانید با کمپوت هلو در تمام سال تجربه کنید! قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کمپوت زردآلو را مرور نموده بودیم و در ادامه برای آن که همواره طعم هلو را همه فصول داشته باشید، طرز تهیه کمپوت هلو با ماندگاری طولانی را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه موهیتو هلو در 15 دقیقه به روش کافی شاپی
موهیتو هلو یکی از گواراترین انواع موهیتو رستورانی است که هم ظاهر چشمگیر و شیکی دارد و هم درست کرد این موهیتو میوه ای بسیار آسان است. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه موهیتو هلو به روش کافی شاپی را به شما آموزش بدهیم.