با 10 مشکل اساسی آمریکا از نظر آمار های بین المللی آشنا شوید
به گزارش مجله رویای کره ای، آمریکا شاید بهشت گمشده بسیاری از افراد باشد اما آمار های بین المللی از حقایقی تلخ در پس چهره دروغین این کشور سخن می گوید.
به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، رهبران اصلی آمریکا از سال ها پیش با مدیریت درست منابع خود و البته منابع دیگر کشور ها توانستند از این کشور یک سرزمین رویایی و البته دروغین بسازند، آمریکا در حوزه رسانه و تبلیغات سرآمد تمامی کشور های دنیا است و به همین دلیل حتی کثیف ترین کار ها را با یک ظاهر زیبا بسته بندی کرده و در ذهن مردم جای می دهد، بخشی از موفقیت های این کشور نیز به دلیل همین قدرت رسانه ای و تبلیغاتی آن است، کشوری که در ظاهر همان سرزمین رویایی و جذاب است که مردم در آن خوش بخت هستند و هیچ غمی ندارند، اما واقعیت چیز دیگری است.
البته قبول داریم که این کشور از جهات مختلف علمی و تحصیلی در سطح بالایی واقع شده است، اما بیش از هر چیز دیگری آمار ها و شرایط مردم این کشور در حوزه های پراهمیتی مانند مالی، حقوق اجتماعی، امنیت اجتماعی و سلامت بهداشت و روان در شرایط بسیار نامطلوبی به سر می برد، به طوری که این کشور در گزارش های سازمان های حقوق بشر و صلیب سرخ دنیای، در بسکمک از موارد جزو 10 کشور ضعیف در دنیا است. حال سایت listverse.com در گزارشی به 10 مورد از واقعیت های کمتر گفته شده در مورد آمریکا و مردمش پرداخته که قصد داریم در ادامه به آن بپردازیم، با ما همراه باشید:
10 - بیشتر آمریکایی ها بدهی های مالی سنگینی دارند
تقریبا تمامی شهرندان آمریکایی برای خرید از کارت های اعتباری استفاده می کنند، کارت های اعتباری در اقتصاد آمریکا، تفاوت های عمده ای با سراسر نقاط دنیا دارد. در این نوع سیستم پرداخت لازم نیست که شما برای خرید هر وسیله ای پول آن را در کارت اعتباری خود داشته باشید، بلکه می توانید یک محصول را خریده و با توجه به شرایطی مشخص، بعدا پول آن را پرداخت کنید. البته این در ابتدا ایده خوبی به نظر می رسد، اما همانطور که گفته شد این نوع خرید اعتباری شرایطی دارد، سقف خرید بر اساس اعتبار مالی افراد مشخص می گردد و شهروندان بر اساس خوش حساب بودن می توانند از خدمات مالی دیگر مانند وام های بانکی استفاده کنند.
اما این نوع سیستم پرداخت موجب می گردد تا فرهنگ پرداخت در این کشور به شدت ضعیف گردد. مردم آمریکا مدام اجناس مختلفی را خریداری می کنند تا این که از شدت بدهی به دردسر افتاده و حال یا خود یا به وسیله قانون و مجازات باید مقدار بدهی را پرداخت کنند. این سیستم مالی خرید بدون پشتوانه موجب شده تا شهروندان آمریکایی به طور میانگین حدود 38 هزار دلار بدهی داشته باشند. این رقم برای بخش اعظمی از جامعه آمریکا، بسیار بزرگ و غیر قابل جبران است. بر اساس تحقیقات جدید، مردم آمریکا بیش از 4 تریلیون دلار بدهی دارند، به همین دلیل است که کلا کشور آمریکا یکی از بدهکارترین کشور ها در دنیاست. نکته جالب آن است که بسکمک از این بدهی به شرکت های غیرآمریکایی که در بازار این کشور فعال هستند، تعلق دارد. البته قسمت فاجعه بار ماجرا آن است که رقم بدهی مردم آمریکا با رشد 17.4 درصد در حال افزایش است. در واقع آمریکای ها با بدهی به دنیا می آیند، با بدهی زندگی می کنند و براثر بدهی می میرند.
9- بی خانمانی و عدم توزیع ثروت
بی خانمان ها هر روز در کشور های توسعه یافته و غربی بیشتر می شوند، طبق آمار ها کشور هایی مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه بیشترین مقدار بی خانمان را دارند. در آمریکا بیش از 0.17 درصد مردم در خیابان ها زندگی می کنند، یعنی حتی یک خانه حلبی هم برای خود ندارند. این تعداد بیش از 553 هزار نفر شهروند آمریکایی است. همچنین عدم توزیع صحیح ثروت و اختلاف طبقاتی بالا در این کشور موجب شده تا تعداد زیادی از آمریکایی ها در فقر به سر ببرند و یا همانطور که گفته شد دارای بدهی های فراوانی باشند و سرانجام یک روزی به همین دلیل به دردسر بیفتند.
8 - زیرساخت های فرسوده
بسکمک از آمریکایی ها زمان زیادی را پای رایانه و یا تلفن همراه خود منتظر بارگذاری یک صفحه اینترنت می مانند، این به دلیل آن است که ساختار های ارتباطی در آمریکا نسبت به دیگر کشور های پیشرفته ضعیف است. در حال حاضر آمریکا در رتبه 38 ام در جدول رده بندی سرعت اینترنت در دنیا واقع شده است. این کشور بعد از پرتقال و قبل از اسپانیا در این رده قرار گرفته است. البته سیستم ارتباطی ضعیف تنها مشکل زیرساختی آمریکا نیست. این کشور در بازسازی جاده ها، پل ها، سد ها، تامین آب آشامیدنی و برق کشی با چالش های سختی رو به رو است، به عنوان مثال طبق تحقیقات اجرا شده بیش از 47 هزار پل در آمریکا نیاز به تعمیرات جدی دارند و غیرقابل استفاده هستند. سیاست مداران این کشور مدام به رسیدگی و اختصاص بودجه برای رشد زیرساخت های آمریکا اشاره دارند، اما کسی اقدام مثبتی در این جهت بر نمی دارد.
7- زندان های آمریکا با بیشترین تعداد زندانی در دنیا
بزرگ ترین و شلوغ ترین زندان های دنیا در آمریکا دایر است. طبق آمار ها از هر 100 هزار نفر، 724 نفر در زندان به سر می برند که این تعداد فاجعه بار است. برای مقایسه، در چین از هر 100 هزار نفر تنها 118 نفر در زندان حضور دارند. آمریکا بیشترین تعدا زندانی در دنیا را دارد و از نظر نسبت زندانی به جعیت نیز بعد از استرالیا، در رده دوم است. بیش از 2 میلیون نفر در آمریکا زندانی هستند و نکته بسیار جالب آن جاست که 107 درصد از زندان های این کشور اشغال است، یعنی در آمریکا به علت تعدد زندانی، زندان ها 7 درصد بیش از ظرفیت خود زندانی دارند.
آمار عجیب دیگر آن است که از این تعداد زندانی، بیش از 20 درصد هنوز محاکمه نشدند یا در انتظار محاکمه هستند، یعنی بدون اثبات جرم در زندان به سر می برند. زندانیان بدون محاکمه آمریکا بدون ضمانت وثیقه نمی توانند از زندان خارج شوند، در این صورت حتی در صورت تبرئه شدن از جرم، زمان زیادی را در انتظار محاکمه در زندان می گذرانند. طبق آمار ها بیش از 460 هزار نفر بی گناه در آمریکا زندانی هستند.
6 - سیستم درمانی کابوس وار
یکی از بزرگ ترین مسائل آمریکا سیستم درمانی فاجعه بار این کشور است که به کابوسی برای مردم تبدیل شده، در آمریکا با پرداخت هزاران دلار وارد بیمارستان ها شده و بدون معالجه لازم خارج می شوید. آمریکا در صدر فهرست گران ترین هزینه های درمانی در دنیا حضور دارد و صورت حساب ها، بیمه و نسخه های پزشکی این شرایط را بدتر کرده است. آمریکا کشوری است که تعداد زیادی از مردم در آن به خاطر سیستم مالی ورشکسته شده و بیمار می شوند، سپس برای درمان خود تمام پس انداز هایشان به باد می رود و بی خانمان می شوند.
اصطلاح ورشکستگی پزشکی در آمریکا بسیار متداول است، این اصطلاح به فردی گفته می گردد که برای درمان، تمام دارایی خود را از دست داده، بر اساس آمارها، بیش از 60 درصد ورشکستگی در این کشور تنها به دلیل هزینه های درمانی است. با سیستم درمانی بسکمک ترجیح می دهند به جای هزینه کردند، مرگ خود را قبول کرده و سعی کنند از زمان باقی مانده نهایت لذت را ببرند، به عنوان مثال تعداد زیادی از شهروندان آمریکایی به دلیل عدم استفاده از انسولین فوت می کنند. هزینه MIR در آمریکا به طور متوسط 1100 دلار برآورد شده، به طوری که همین هزینه در استرالیا یا ایتالیا تنها 215 دلار است.
5 - پیمان شکنی های بین المللی
آمریکا استاد پیمان شکنی است، این کشور از بسکمک از پیمان نامه های بین المللی که تقریبا تمامی کشور های دنیا در آن حضور دارند، خارج شده و این مورد آمریکا را به یک کشور پیمان شکن و مخالف با قوانین بین المللی تبدیل کرده، به عنوان مثال این کشور در سال های اخیر از پیمان منع موشک های هسته ای میان برد و توافق تغییر اقلیم پاریس خارج شده است. توافق تغییر اقلیم پاریس در مورد محیط زیست دنیای و تغییرات اقلیمی در سراسر دنیا است که 147 کشور آن را امضا کرده و در این پیمان سهیم هستند، اما دونالد ترامپ این پیمان را به نفع آمریکا نمی داند و دوسال پیش این کشور را از پیمان پاریس خارج کرد. از دیگر پیمان نامه های مشهوری که آمریکا در آن حضور ندارد می توان به پیمان ورسای (1919) که باعث سرانجام دادن به جنگ دنیای اول شد، کنوانسیون بین المللی کار (1949)، کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان (1979)، کنوانسیون حقوق بچه ها (1989) و پیمان منع مین ضدنفر (1997) اشاره کرد.
4 - اسلحه های آمریکایی قاتل بچه ها آمریکایی
مجوز حمل سلاح گرم، مسائل بسیار زیادی را برای جامعه آمریکایی ایجاد کرده است. بخشی از این مسائل به مرگ و میر بچه ها بازمی گردد، در این کشور دومین عامل مرگ بچه ها، کشته شدن به وسیله سلاح گرم است، تصادفات در رتبه اول و سرطان در رتبه سوم عامل مرگ بچه ها در آمریکا واقع شده است. بله درست خوانید، سرطان کمتر از سلاح گرم در آمریکا جان بچه ها را می گیرد. بخشی از این آمار مرگ و میر در تیراندازی های مرگبار مدارس رخ می دهد، اتفاقی که حتی بچه ها بازمانده را برای همواره از درس و محیط آموزشی متنفر می کند.
در سال 2016 بیش از 3 هزار و 140 کودک بر اثر ضرب گلوله سلاح گرم کشته شدند که بخشی از آن مربوط به حواث تیراندازی در مدرسه است. در این آمار 4 درصد از بچه ها بر اثر حوادث ناخواسته یا تصادفی، 35 درصد خودکشی، 1 درصد عوامل اثبات نشده و 60 درصد آدمکشی، به کام مرگ کشیده شده اند. اما آمار کلی مرگ بر اثر سلاح گرم در آمریکا از کشور هایی مانند عراق، افغانستان، تایلند، کنیا و بسکمک دیگر از کشور ها بیشتر است. البته آمار کشته شدگان با اسله در آمریکا رو به افزایش است، در حالی که آمار مرگ و میر بر اثر تصادفات رانندگی رو به کاهش است و احتمالا به زودی رتبه این دو عامل جابه جا می گردد.
3 - آمار رو به رشد عدم سلامت بچه ها
سلامت بچه ها و نسل آینده برای همه اهمیت داد، اما در آمریکا اوضاع متفاوت است. بر اساس آمار ها سلامت روانی و بهداشتی بچه ها در آمریکا رو به نزول است، در این آمار ها مواردی مانند سواد، سلامت جسم و روان، آموزش علم و فناوری و جهل و نادانی موثر است. در حالی که بسکمک از افراد بالغ در آمریکا نیز با چین مواردی دست و پنجه نرم می کنند، اما از نظر افراد باسواد این کشور در رتبه 24 دنیا قرار می گیرد. کودک بی سوا در آینده نمی تواند کار و زندگی مناسبی داشته باشد. از طرفی بسکمک از مسائل بهداشتی به وسیله زندان ها و بازداشت گاه های این کشور شیوع پیدا می کند. به طور مثال با ثبت قانون عدم مراقبت از بیماری آنفلوانزا برای بازداشت شدگان دادگاه ICE وضع بهداشت مهاجران این دادگاه بسیار نامناسب است و این بیماری به مردم نیز سرایت می کند. اوضاع طلاق و جدایی پدر و مادر نیز در این کشور در حال افزایش است و این مورد نیز برروی زندگی بچه ها تاثیرات منفی می گذارد.
2 - آزادی بیان مطبوعات، یک دروغ زیرکانه
آزدی مطبوعات در آمریکا موردی است که بسیار بر روی آن تبلیغ می گردد، قانونی انتشار گزارش های مثبت یا منفی در مورد دولت و سیاست های این کشور را آزاد می کند، اما این آزادی روز به روز در حال کاهش است. رتبه این کشور از نظر آزادی مطبوعات همواره در حال کاهش است و حال به رتبه 48 از 180 کشور رسیده و این کاهش رتبه ادامه خواهد داشت. اصلی ترین دلیل کاهش رتبه آزادی بیان در آمریکا را می توان اخبار جعلی نامید. اخبار جعلی تا حد زیادی به انتخاب شدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور این کشور کمک کرد. گزارش های دروغ و جهت دار از واقعیت آمریکا که عموما در یک اتاق فکر، طرح و برنامه ریزی می گردد از جمله مواردی است که آزادی بیان در آمریکا را از بین برده است.
1 - پایمال شدن حقوق زنان
آمریکا در مواجهه با برابری های جنسیتی با مسائل فراوانی رو به رو است، اهداف توسعه پایدار برابری جنسیتی در سال 2019 نشان داد که آمریکا در زمینه های تخصیص بودجه و خدمات عمومی، برابری عددی در سمت های دارای قدرت، حقوق و مزایا و خشونت، برابری جنسی ندارد. در میان 149 کشور، آمریکا در جایگا 59 نگرانی برای عدم رعایت برابری جنسی واقع شده است. اختلاف دستمزد در آمریکا نشان می هد که در شرایط یکسان آقایون به طور متوسط 0.63 دلار بیشتر از خانوم ها حقوق می گیرند. البته حداقل در ظاهر آمریکا تلاش زیادی می کند تا این موضوع را از بین ببرد، اما تاکنون هیچ اقدام موثری برای رفع نابرابری های جنسی در این کشور انجام نشده است.
منبع:باشگاه خبرنگاران
منبع: خبرگزاری تسنیم