بهترین نوشیدنی های ضد فشار خون
به گزارش مجله رویای کره ای، سلامت خبرنگاران: فشار خون بالا را با برخی از نوشیدنی ها کاهش دهید.
فشار خون عارضه ای است که خیلی از افراد گرفتار آن هستند. برخی از نوشیدنی ها فشار خون را کاهش می دهند.
به گزارش خبرنگاران، تحقیقات نشان می دهد، 500 یا 1000 میلی گرم عصاره برگ زیتون به شرکت کنندگان خورانده و بعد از هشت هفته فشار خون آنان میزان گیری شد. نتایج نشان داد با مصرف این نوشیدنی میزان فشار خون این افراد کاهش یافته بود.
چای برگ زیتون هزاران سال است که برای اهداف دارویی استفاده می شود؛ برگ های درخت زیتون حاوی پلی فنول هایی است که می تواند در برابر بسکمک از شرایط محافظت ایجاد کند. اکنون دانشمندان اثر ضد فشار خون آن را در گروهی متشکل از 40 دوقلوی همسان با فشار خون طبیعی بالا(فشار خون لب مرز) آزمایش کرده اند.
در این تحقیق 500 یا 1000 میلی گرم عصاره برگ زیتون به شرکت کنندگان خورانده و بعد از هشت هفته فشار خون آنان میزان گیری شد. نتایج نشان داد با مصرف این نوشیدنی میزان فشار خون این افراد کاهش یافته بود.
عصاره برگ زیتون ضد فشار خون
عصاره برگ زیتون دارای خواص ضد فشار خون در انسان است و مصرف دوز 1000 میلی گرمی آن اثرات قابل توجهی در افراد مبتلا به فشار خون لب مرزی دارد. ترکیبات موجود در این نوشیدنی داغ ممکن است راه های جدیدی برای درمان فشار خون بالا ارائه دهد.
دانشمندان پیش بینی می کنند خواص ضد فشار خون چای سیاه و سبز نیز می تواند گزینه های درمانی امیدوارکننده ای را برای کاهش فشار خون ارائه دهد. برگ های چای حاوی فلاونوئیدهای اپی گالوکاتچین-3-گالات و اپی کاتچین گالات از اعضای خانواده کاتچین هاست.
نتایج یک تحقیق تعیین کرد این کاتچین ها می تواند KCNQ5 را فعال کند که به نوبه خود باعث شل شدن عروق خونی می شود. KCNQ5 یک کانال پتاسیم است که در ماهیچه صاف یافت می شود.
کاتچین ها آنتی اکسیدان هایی است که در برابر سرطان و بیماری های قلبی عروقی موثر است.
پروفسور جفری ابوت، محقق این تحقیق، اظهار کرد: ما با استفاده از مدل سازی رایانه ای و مطالعات جهش زایی دریافتیم کاتچین های خاص به پای سنسور ولتاژ متصل می شود و به کانال اجازه می دهد در پاسخ به تحریک سلولی خیلی راحت تر و زودتر باز شود.
یک نفر از 3 نفر فشار خون دارد
تقریبا از هر سه فرد بالغ یک نفر دارای فشار خون بالاست که عامل خطر اصلی بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سراسر جهان محسوب می شود؛ بنابراین یافتن راه هایی برای درمان این بیماری می تواند جان انسان ها را نجات دهد.
نتایج مطالعات گذشته نشان داد نوشیدن چای می تواند به طور مداوم فشار خون را در مقادیر کم کاهش دهد. درک تاثیر کاتچین ها بر KCNQ5 می تواند به توسعه داروهای ضد فشار خون با کارایی بالاتر کمک کند.
چای با شیر فشار خون را نمی کاهد
بسکمک از کشورها مانند ایالات متحده آمریکا و بریتانیا چای را با شیر می نوشند اما باید توجه داشت مزایای ضد فشار خون چای ممکن است با مخلوط کردن آن با شیر کاهش یابد.
گروه تحقیقاتی این ایده را آزمایش کردند و دریافتند که وقتی شیر به چای سیاه اضافه می شود، فعال شدن KCNQ5 را مسدود می کند.
با این حال پروفسور ابوت فکر می کند که بدن انسان واکنش متفاوتی نشان می دهد.
وی می گوید: ما معتقد نیستیم هنگام نوشیدن چای باید از مصرف شیر اجتناب کرد تا از خواص مفید چای استفاده کنیم. ما مطمئن هستیم محیط معده انسان کاتچین ها را از پروتئین ها و سایر مولکول های موجود در شیر جدا می کند؛ در غیر این صورت اثرات مفید کاتچین ها را مسدود می کند.
همچنین تاثیر دما بر چای بررسی و تعیین شد که در دمای 35 درجه سانتی گراد، ترکیب چای تغییر می کند و تاثیر بیشتری بر فعال سازی KCNQ5 دارد.
پروفسور ابوت توضیح داد: صرف نظر از اینکه چای سرد یا گرم مصرف شود، این دما پس از نوشیدن چای به دست می آید زیرا دمای بدن انسان حدود 37 درجه سانتی گراد است. بنابراین به سادگی با نوشیدن چای، خواص مفید و ضد فشار خون آن را فعال می کنیم.
KCNQ5 همچنین در مغز بیان می شود و در تنظیم عملکرد عصبی نقش دارد. جهش در گونه های ژن KCNQ5 عملکرد کانال آن را متوقف می کند و باعث اختلالات مغزی می شود که به انسفالوپاتی صرعی(تشنج) معروف است.
با این حال کاتچین ها توانایی عبور از سد خونی مغزی و فعال کردن KCNQ5 را دارد.
منبع: رکنا