تحقق برنامه تولید تکلیفی نفت و گاز گچساران در نیمه نخست 99
به گزارش مجله رویای کره ای، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از تحقق کامل برنامه تولید تکلیفی این شرکت در نیمه نخست امسال خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، هوشنگ صیدالی، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در نشست پیش بینی پنجساله بهره دهی چاه های نفت و گاز این شرکت گفت: حصول این نتیجه، مرهون تلاش شبانه روزی همکاران در مدیریت های فنی، عملیات، مهندسی ساختمان، خدمات و دیگر بخش های عملیاتی و پشتیبانی است.
وی افزود: از مهم ترین فعالیت های انجام شده در نیمه نخست امسال، می توان به انجام 25 مورد اصلاحیه در تأسیسات نفت و گاز و مجتمع های گاز و گاز مایع، اجرای پیروز عملیات توپک رانی در خطوط لوله 42 اینچ آغار و دالان و 26 اینچ گچساران-3 پس از تعمیر و تعویض نقاط آسیب دیده اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با تأکید بر اهمیت صیانت از محیط زیست گفت: در این مدت افزون بر 31 هزار و 700 بشکه نفت خام به وسیله دستگاه های تفکیک سیار (MOS) و فرآورش سیار نفت (MOT) بازیافت شده است که ضمن کمک به پایداری تولید، گامی بزرگ در زمینه حفاظت از محیط زیست به شمار می آید.
صیدالی بازسازی و تعمیرات اساسی مخازن 18000 و 9000 هزار مترمکعبی آب گچساران و واحد بهره برداری سقلاطون را از دیگر کارهای انجام شده این شرکت در 6 ماه نخست امسال برشمرد و گفت: با توجه به محدودیت های موجود، شرایط سخت اقلیمی و خطر ابتلا به کووید- 19، نیروهای شاغل در این شرکت، به عنوان رزمندگان خط مقدم تولید، تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا شرکت به تعهدهای خود در قبال تحقق برنامه تولید و تأمین بخشی از نفت و گاز کشور جامه عمل بپوشاند.
وی در ارتباط با کنترل بیماری کووید- 19 نیز شرح داد: در زمینه پیاده سازی دستورعمل های بهداشتی و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در سطح شرکت، همکاران شاغل در بخش های مختلف ستادی و عملیاتی عملکرد خوبی داشته اند که نتیجه اش با توجه به نسبت جمعیت، وضع پایدار و نسبتاً مطلوب فعلی است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران افزود: خرید هزار و 57 قلم کالای سرمایه ای و مصرفی به ارزش 445 میلیارد ریال و ساخت 350 مورد انواع قطعات توربین های گازی از جمله مهم ترین اقدام ها در بخش کالا است و باید از نقش کارگاه مرکزی گچساران در زمینه ساخت بخشی از قطعات مورد نیاز قدردانی کرد.
صیدالی ضخامت سنجی حدود 50 هزار موضع و افزون بر 221 هزار دسی مترمربع آزمون آلتراسونیک و تعویض و ایمن سازی خطوط لوله ورودی گوره الف را از دیگر اقدام های عملیاتی نیمه نخست امسال این شرکت برشمرد و گفت: همه این فعالیت ها با رعایت کامل مقررات ایمنی و پس از فراهم کردن تمهیدات پایداری تولید انجام شده است.
پایش مستمر خطوط لوله جریانی
احمد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز در این در نشست با اشاره به گستردگی واحدهای عملیاتی، چاه ها و خطوط لوله شرکت نفت و گاز گچساران در گستره چهار استان گفت: مهم ترین مأموریت ما، راهبری عملیات، صیانت از تأسیسات، چاه ها و زیرساخت های تولید از جمله خطوط لوله پراکنده در این گستره عملیاتی است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تشکیل معاونت مدیریت یکپارچه خطوط لوله در مدیریت تولید مناطق نفت خیز جنوب را یکی از مهم ترین اقدام ها در این زمینه برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با تشکیل این معاونت و برنامه ریزی اصولی، نقشه های خطوط لوله با مختصات دقیق به روزرسانی و بازرسی ها منظم تر می شود و احداث، نوسازی و بهسازی خطوط نفت و گاز سامان مناسب تری خواهد یافت.
محمدی با اشاره به در پیش بودن فصل بارش، گفت: سلامت نیروی انسانی، صیانت از تأسیسات و حفاظت از محیط زیست ایجاب می کند از هم اکنون پایش و بازرسی مستمر خطوط لوله جریانی، جاده ها، تأسیسات و چاه ها به صورت منظم انجام و نقاط پرخطر به دقت ایمن سازی شوند.
وی به تعهد این شرکت در زمینه تأمین پایدار خوراک پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس اشاره کرد و شرح داد: گاز مورد نیاز برای این طرح ملی حدود 2 میلیارد فوت مکعب در روز است که تقریباً 50 درصد آن از واحدهای گاز و گاز مایع گچساران و بقیه از آغاجاری تأمین می شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به اهمیت توجه به مسئولیت اجتماعی و کمک به مناطق پیرامونی شرح داد: مجموعه مناطق نفت خیزجنوب از جمله شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در سال های اخیر برای محرومیت زدایی و کمک به رفع مسائل شهرها و روستاهای اطراف تأسیسات گام های بلندی برداشته اند.
محمدی تداوم کمک های مومنانه در شرایط شیوع کرونا و کمک مؤثر به مهار آتش سوزی جنگل های استان کهگیلویه و بویراحمد در نیمه نخست امسال را از جمله این اقدام ها برشمرد و گفت: شرکت نفت گچساران در جریان مهار آتش سوزی کوه دیل، یکی از بهترین کارکنان خود را از دست داد و مرحوم البرز زارعی، برای مهار آتش و حفاظت از طبیعت زاگرس از جان خویش گذشت.
منبع: خبرگزاری آریا