تقویت افکار مثبتسیستم ایمنی بدنتان را با مثبت اندیشی تقویت کنید

به گزارش مجله رویای کره ای، مثبت اندیشی یکی از قدرتمندترین دارایی هایی است که هر شخص می تواند داشته باشد. افراد مثبت اندیش، موفقیت، سلامتی، خوشبختی، ثروت و تمام چیزهای خوب را مانند آهنربا به خود جذب می نمایند. این همان قانون جذب است که می گوید ذهن های مثبت اندیش نتایج مثبتی را می پرورانند.

تقویت افکار مثبتسیستم ایمنی بدنتان را با مثبت اندیشی تقویت کنید
درست است که افکار مثبت باعث حل همه مسائل نمی گردد؛ اما به شکل غیرمنتظره ای یاری می نماید تا مسائل قابل کنترل تر به نظر برسند. افکار مثبت یاری می نمایند تا با دید بازتری به مسائل نزدیک شده و به دنبال راهکار ای برای حل آن ها باشیم. در عوض افکار منفی انرژی بیشتری از ما گرفته و تمرکزمان را کمتر نموده و باعث می شوند تا از زندگی در لحظه باز بمانیم.

اگر شما هم از آن دسته آدم هایی هستید که تنها نیمه خالی لیوان را می بینید باید بدانید نتایج آنالیز هایی که اخیراً روی 70 هزار خانم صورت گرفته نشان می دهد زنانی که خوش بین تر بودند به طور قابل توجهی از خطر مرگ به دلایلی چون بیماری قلبی، سرطان، بیماری های تنفسی و سکته های مغزی نجات پیدا نموده بودند.

فواید مثبت اندیشی1. کیفیت بهتر زندگی

مثبت اندیشی و امید به زندگی، نقش شگرفی در بالا بردن کیفیت زندگی ایفا می نمایند.

2. سطح انرژی بالاتر

افکار مثبت باعث احساس مثبت بیشتری نسبت به خود، و احساس مثبت و خوش بینی بیشتر باعث تقویت انرژی ذهنی و جسمی می گردد.

3. سلامت روانی و جسمی بهتر

ذهن و بدن به طور ذاتی در ارتباط هستند. با مثبت اندیشی و بهبود سلامت روحی ناخودآگاه سلامت جسمی بیشتری را تجربه خواهید کرد.

4. بهبودی سریع تر از آسیب یا بیماری

یک مطالعه جدید نشان می دهد که احساسات مثبت می تواند در بهبودی سریع تر حتی بیماری های مهلکی چون سرطان موثر باشد.

5. سرماخوردگی کمتر

محققان طی ارزیابی هایی که روی تعدادی از افراد مثبت اندیش و منفی نگر انجام دادند دریافتند که افراد دارای نگرش مثبت، پرانرژی، شاد و آرام، نسبت به افراد افسرده و عصبی کمتر مبتلا به سرماخوردگی می شدند. آنها حتی طی این مطالعه گزارش دادند که افراد غمگین و منفی نگر حتی در صورت عدم سرماخوردگی نیز از علائم سرماخوردگی شکایت می کردند. دکتر کوهن، دکتری دانشگاه کارنگی ملون، با انتشار خبری گفت: افزایش سبک مثبت اندیشی با کاهش میزان سرماخوردگی همراه است.

6. میزان افسردگی پایین تر

قدردانی و خوش بینی کلید مدیریت افسردگی است. مثبت اندیشی و خوش بینی استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.

7. مهارت های بهتر مدیریت استرس

تفکر مثبت که معمولاً با خوش بینی حاصل می گردد، بخش مهمی از مدیریت استرس است. با داشتن افکار مثبت در خصوص اتفاقاتی که در زندگی روزمره شما رخ می دهد، می توانید میزان استرس خود را کاهش دهید.

8. طول عمر بیشتر

سلامت بیشتر قلب و عروق و کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همه از فواید نگرش مثبت است. یک مطالعه در سال 2019 نشان می دهد که تفکر مثبت می تواند منجر به 11 تا 15 درصد طول عمر بیشتر گردد.

چگونه مثبت اندیش شویم؟

روی راهکار تمرکز کنید

مسائل یکی از موانع زندگی هستند بنابراین هرگاه با آن ها روبرو می شوید به جای تمرکز روی نکات کوچک و بی اهمیت روی راهکار مشکل تمرکز کنید. به عنوان مثال، اگر با کسی قراری داشتید و قرارتان توسط او کنسل شد با خودتان بگویید بهتر که به هم خورد در عوض می توانم فیلم مورد علاقه ام را ببینم و یا فعالیتی را انجام دهم که از انجامش لذت می برم.

قدردانی کنید

قدردانی باعث کاهش استرس، تقویت عزت نفس و تاب آوری در مواقع بسیار سخت می گردد. به افراد، لحظات و مواردی فکر کنید که راحتی و خوشبختی را به شما هدیه می دهند و سعی کنید یک بار در روز قدردانی کنید این قدردانی می تواند از مادرتان باشد به خاطر غذای خوشمزه ای که پخته و یا همسرتان باشد به خاطر عشق بی قیدوشرطش و یا هزاران مورد دیگر.

یادداشت کنید

نوشتن چیزهایی که از آن ها سپاسگزار هستیم می تواند باعث خوش بینی و احساس خوشبختی گردد. برای این کار فهرستی از مواردی که در روزهای سخت از بابت وجود آن ها خدا را شکر می کنید تهیه کنید و در طول روز آن ها را مرور کنید.

خوش خنده و شوخ طبع باشید

مطالعات نشان داده است که خنده، استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد. همچنین مهارت های مقابله، خلق وخو و عزت نفس را بهبود می بخشد. سعی کنید حتی در شرایط سخت هم شوخ طبعی کنید و به خود اجازه خندیدن دهید. مجبور کردن خود به خندیدن می تواند روحیه شما را بهبود و استرستان را کاهش دهد.

با افراد مثبت اندیش معاشرت کنید

تحقیقات نشان داده که منفی و مثبت بودن مسری است؛ بنابراین در انتخاب کسی که می خواهید با او معاشرت کنید سختگیر باشد. معاشرت در کنار افراد مثبت اندیش باعث افزایش عزت نفس و افزایش شانس رسیدن به اهداف می گردد؛ بنابراین اطرافتان را پر از افرادی کنید که شما را به سمت پیروزیت سوق می دهند. تفکر مثبت می تواند زندگی شما و اطرافیانتان را تحت تأثیر قرار دهد.

مثبت صحبت کردن را تمرین کنید

به صدای افکار و اندیشه هایتان گوش کنید و نهایتاً سعی کنید به آن ها پاسخ مثبت دهید. تحقیقات نشان می دهد که حتی یک تغییر کوچک در نحوه صحبت کردن با خودتان می تواند بر توانایی شما در تنظیم احساسات، افکار و رفتارهای تحت استرستان تأثیرگذار باشد. به عنوان مثال وقتی کاری را خراب کردید به جای اینکه به خودتان بگویید من واقعاً این کار را خراب کردم، بگویید اشکالی ندارد این قدر ادامه می دهم تا پیروز شوم حفظ نگرش مثبت تمام وقت می تواند کار سختی باشد؛ اما نگران نباشید اگر به خودتان ایمان داشته باشید مطمئناً پیروز می شوید!

سرکوب کردن عوامل موثر در منفی نگری

شناسایی کنید که در چه زمان و یا چه مکانی بیشتر منفی نگری می کنید برای این کار بهترین راهنمای شما اطرافیانتان هستند؛ از اعضای خانواده گرفته تا همکارانتان، با سؤال کردن از آن ها متوجه زمان های منفی نگری خود شوید و کم کم روی مثبت اندیشی تمرکز نموده و آن ها را از بین ببرید.

روزتان را با یک تفکر مثبت شروع کنید

تصمیم بگیرید که هر روز خود را با نکته ای مثبت شروع کنید. مثلاً بعد از بیدار شدن به خود بگویید روز خوبی خواهم داشت.

عوارض جانبی منفی نگری

تفکرات منفی، احساسات منفی مانند بدبینی، استرس، عصبانیت و همچنین خطر ابتلا به انواع بیماری ها و کوتاهی عمر را به دنبال دارند. استرس و سایر احساسات منفی عواقب بدی برای بدن ما دارند، از جمله می توان به افزایش هورمون استرس، تغییر متابولیسم و کاهش عملکرد سیستم ایمنی اشاره نمود. استرس طولانی مدت می تواند باعث افزایش التهاب در بدن شده و بیماری های جدی نیز در پی داشته باشد.

اگر احساس کردید در کنترل افکار منفی خود مشکل دارید بهتر است به یک روانشناس مراجعه کنید چرا که افکار منفی می تواند ناشی از یک شرایط روانی باشد که احتیاج به درمان دارد.

منبع: مقالات تبیان
انتشار: 13 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 739

به "تقویت افکار مثبتسیستم ایمنی بدنتان را با مثبت اندیشی تقویت کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تقویت افکار مثبتسیستم ایمنی بدنتان را با مثبت اندیشی تقویت کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید