طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی

به گزارش مجله رویای کره ای، آش خوشمزه ای که گوشت داره این عبارت احتمالا شما را به یاد آش شله قلمکار بیاندازد. این آش خوش طعم را می توانید برای مناسبت های مختلف مانند افطارهای ماه مبارک رمضان یا نذری ها تهیه کنید. گوشت گوساله، حبوبات و سبزی آش از جمله مهم ترین مواد اولیه این آش هستند. از آنجایی که شله قلمکار آشی پر کالری است برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند بسیار مفید است. در این مقاله از مجموعه مقالات خبرنگاران مگ به طرز تهیه آش شله قلمکار پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی

طرز تهیه آش شله قلمکار

حبوبات را در ظرف های جداگانه و از 12 ساعت قبل خیس کنید. بلغور گندم را در ظرف آب گرم به مدت دو ساعت خیس کنید. هر دو ساعت یک بار آب ظرف ها را عوض کنید. سپس نخود و لوبیا را در یک قابلمه و عدس و ماش را در قابلمه ای دیگر بپزید. پس از نرم شدن حبوبات می توانید آن ها را چرخ کنید. برای تهیه آش شله قلمکار بهتر است از سبزی های تازه بهره ببرید. سبزی های مناسب آش شله قلمکار عبارتند از تره، گشنیز، جعفری، اسفناج، ترخون و مرزه. شما می توانید اندازه این سبزی ها را به دلخواه خود تغییر دهید.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه آش جو، خوشمزه و مقوی

گوشت گردن و قلم را همراه با پیاز خرد شده، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. اندازهی آب روی گوشت بریزید تا تمام آن را بپوشاند. برای از بین بردن بوی قلم هنگام جوشیدن می توانید از هویج، سیر یا سبزیجات معطر بهره ببرید. پس از کامل پخته شدن گوشت، استخوان های آن را جدا کنید و گوشت را به صورت ریش ریش تقسیم کنید. آب درون قابلمه را از یک الک یا صافی رد کنید تا مواد اضافه درون آن گرفته گردد.

بلغور گندم و برنج را بپزید و پس از نرم شدن، حبوباتی که چرخ نموده اید را همراه سبزی به آن اضافه کنید. برای این که آش رنگ و طعم بهتری داشته باشد، می توانید اندازهی از پیاز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه کنید. در 30 دقیقه پایانی آماده شدن آش، گوشت را به همراه یک قاشق غذاخوری دارچین به آن اضافه کنید.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه حلیم گندم به روش بازی + فوت و فن های جاافتادن آن

مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر

عنواناندازه
قلم گوساله یا گوشت گردن600 گرم
پیاز بزرگ2 عدد
سبزی آش600 گرم
بلغور گندم120 گرم
برنج120 گرم
نخود120 گرم
لوبیا چیتی120 گرم
لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز60 گرم از هر کدام
عدس و ماش60 گرم از هر کدام
پیاز داغ200 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم

نکات مهم در تهیه آش شله قلمکار

  • به جای بلغور گندم می توانید از گندم کامل بهره ببرید.
  • برای غلیظ تر شدن آش و کش آمدن آن باید دائم مواد را هم بزنید.
  • استفاده از آب قلم به ژله ای شدن آش یاری می نماید.
  • برای یک دست تر شدن آش، گوشت را با گوشت کوب بکوبید. له کردن گوشت با غذاساز بافت خوبی به آش نمی دهد.

سخن آخر

اگر قصد تهیه آشی مقوی و سالم را دارید آش شله قلمکار گزینه خوبی برای شما است. برای تهیه این آش بهتر است حبوبات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس نموده و آن ها را در قابلمه های جداگانه بپزید. هنگام پختن گوشت از پیاز، ادویه و سبزیجات معطر برای از بین بردن بوی گوشت بهره ببرید. مدت زمان آماده شدن آش شله قلمکار بسته به تعداد نفرات سه ساعت الی چهار ساعت بیشتر است.

سوالات متداول

1. چه گوشتی برای آش شله قلمکار مناسب است؟

برای تهیه آش شله قلمکار بهتر است از گوشت گردن و قلم گوساله بهره ببرید.

2. از چه حبوباتی می توان در تهیه آش شله قلمکار استفاده کرد؟

برای تهیه این آش به نخود، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا چشم بلبلی، عدس و ماش احتیاج دارید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 تیر 1403 بروزرسانی: 28 تیر 1403 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 2334

به "طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش شله قلمکار جا افتاده و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید