طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان
به گزارش مجله رویای کره ای، آبگوشت کشک بادمجان یکی از غذاهای گرمسار است اما این غذا در استان لرستان به آبگوشت کشک لری معروف است. این غذا طرفداران خودش را دارد و به دلیل مقوی و خوشمزه بودنش گزینه ای مناسب برای فصول سرد سال است.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک بادمجان
- نخود یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- گوشت مغز ران با استخوان نیم کیلو
- دنبه 50 گرم
- سیب زمینی دو عدد
- بادمجان چهار عدد
- روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
- سیر پنچ حبه
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- کشک یک پیمانه
- نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان
مرحله اول
نخود خیس و آبکش شده، پیاز، گوشت و دنبه را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید (مقدار آب باید در حدی باشد که روی مواد را کاملا بپوشاند) و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت سه ساعت و نیم بپزند. (کف روی مواد را با کفگیر سوراخ دار بگیرید و دور بریزید)
در یک ساعت آخر پخت، سیب زمینی را به آبگوشت بیافزایید.
مرحله دوم
بادمجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم از هر دو طرف، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
مرحله سوم
سیر و زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید و نیمی از آن را در 30 دقیقه آخر پخت، به همراه بادمجان و کمی فلفل سیاه به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد.
در ظرفی، کشک را با دو پیمانه آب گوشت رقیق کنید و در 20 دقیقه آخر پخت آبگوشت، به آن اضافه کنید.
در اواخر پخت، نمک را به آن بیفزایید و پس از پخت کامل، آب آبگوشت را در ظرفی بریزید. گوشت را از استخوان جدا کرده و همراه تمام محتویات آبگوشت، با گوشت کوب بکوبید.
آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و با سیر داغ و نعناع داغ تزیینش کنید.
منبع: کتاب کاله