طرز تهیه سوپ اسپانیایی به 2 روش بومی این کشور
به گزارش مجله رویای کره ای، سوپ اسپانیایی به روش های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می شود. سوپ اسپانیایی سرد و سوپ سبزیجات گرم، 2 نمونه معروف از این سوپ هستند.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - هرچند سوپ ها بیشتر به عنوان غذا های گرمی شناخته شده اند که در فصل سرما مورد استفاده قرار می گیرند، ولی بهتر است بدانید، سوپ هایی که به صورت سرد سرو می شوند و نیازی به پختن بر روی حرارت ندارند، کم نیستند. سوپ اسپانیایی یکی از انواع غذا هایی است که به روش های مختلفی درست می شود و در سرمای زمستان و گرمای تابستان دلچسب است. در ادامه با شناخته شده ترین روش های طبخ این سوپ آشنا می شوید.
1. سوپ اسپانیایی سبزیجات (سوپ سرد)
سوپ اسپانیایی نوعی سوپ سرد است که در روز های گرم تابستان به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این سوپ را می توان به عنوان یک میان وعده سالم سرو کرد. این سوپ سرد از منطقه گرم و خشک آندالوسیا واقع در جنوب اسپانیا نشات گرفته است. شما می توانید این سوپ را آماده کرده، در لیوان بریزید و در یخچال نگه دارید و به عنوان یک خوراک سرد و خنک مورد استفاده قرار دهید. این سوپ نیازی به پخت ندارد و زمان آماده سازی آن حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم | |
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده | 1500 گرم |
خیار پوست گرفته و خرد شده | 2 عدد |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
سیر له شده | 3 حبه |
فلفل دلمه ای قرمز | 1 عدد |
روغن زیتون | 1/2 فنجان |
سرکه | 1-2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ساده ترین روش برای جدا کردن پوست گوجه فرنگی این است که آب را در قابلمه ای به جوش آورید و به محض اینکه آب جوش آمد، حرارت را خاموش کنید. گوجه فرنگی را در آب جوش ریخته و اجازه دهید یک دقیقه در آب جوش بماند. گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج کرده و پوست آن ها را به راحتی جدا کنید.
- گوجه فرنگی، خیار، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا به شکل پوره درآیند.
- سرکه را به مخلوط کن اضافه کرده و دوباره مواد را میکس کنید تا یکدست شوند.
- در حالیکه مخلوط کن روشن است، روغن زیتون را به تدریج اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
- پس از اینکه مواد کاملا مخلوط و پوره مانند شدند، آن ها را در کاسه بزرگی ریخته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شوند.
- درب ظرف را بسته و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از کشیدن سوپ در ظرف سرو، در صورت تمایل می توانید 1/4 فنجان خیار خرد شده یا 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده یا 1/4 فنجان سیب درختی خرد شده یا 1/2 فنجان کراتن یا 1/2 فنجان تخم مرغ آبپز خرد شده روی سوپ بریزید و میل کنید.
2. سوپ اسپانیایی کدویی (سوپ گرم)
سوپ اسپانیایی با سبزیجات خرد شده، سیب و اسفناج نوعی سوپ کلاسیک است که به راحتی آماده می شود و غذایی خوشمزه است. زمان پخت این سوپ 30-20 دقیقه بوده و برای 4 نفر مناسب است.
مواد لازم | |
کدو سبز متوسط خرد شده | 1 عدد |
نخود خیس خورده | 1 فنجان |
شلغم پوست گرفته و خرد شده متوسط | 4 عدد |
کدو تنبل پوست گرفته و خرد شده کوچک | 1 عدد |
اسفناج | 1 دسته بزرگ |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده متوسط | 2 عدد |
عصاره سبزیجات | 6 فنجان |
سیب درختی سبز خرد شده متوسط | 2 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود، سپس با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود.
- روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
- عصاره سبزیجات را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.
- کدو سبز، کدو تنبل و شلغم را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند، سپس نمک را اضافه کنید.
- سیب را اضافه کنید و 4-3 دقیقه صبر کنید تا بپزد، سپس نخود را اضافه کنید.
- اسفناج را خرد کرده و همراه با مقداری فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید.
- پس از 6-5 دقیقه حرارت را خاموش کرده و سوپ را به صورت داغ سرو کنید.
سوپ شلغم و قارچ، سوپ جو و سوپ مرغ بر روی حرارت طبخ شده و به صورت گرم سرو می شوند. اما روش پخت سوپ ها بسته به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف، متفاوت است و در برخی از مناطق گرم، سوپ به صورت سرد مورد استفاده قرار می گیرد. سوپ اسپانیایی هم به صورت گرم و هم به صورت سرد تهیه می شود و هر یک مربوط به منطقه خاصی از کشور اسپانیاست. دو روش تهیه این سوپ ارائه شد، شما نیز اگر با روش های دیگری از طبخ این غذاهای اسپانیایی آشنایی دارید، تجربیات خود را در انتهای این مطلب در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com