طرز تهیه مربای گل گاو زبان
به گزارش مجله رویای کره ای، مربای گل گاو زبان یک مربای خوشمزه است که خاصیت آرام بخشی دارد.
گل گاو زبان دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیم است و خاصیت آرام بخش آن باعث شده از آن به صورت دم نموده استفاده گردد. اما جالب است بدانید که می توان با این گیاه پر خاصیت مربا درست کرد و هر روز صبح با خوردن آن آرامش گرفت. اگر به دنبال یک مربای خاص با طعم عالی هستید، با خبرنگاران همراه باشید تا با طرز تهیه مربای گل گاو زبان آشنا شوید.
مواد لازم تهیه مربای گل گاو زبان :
- گل گاو زبان: 250 گرم
- شکر: 2 پیمانه
- آب: 2 پیمانه
- لیمو عمانی: 2 عدد
- آبلیمو: یک قاشق چای خوری
- هل یا وانیل در صورت تمایل
طرز تهیه مربای گل گاو زبان :
گل گاو زبان را پس از شستن در قابلمه ریخته و بجوشانید تا خوب پخته گردد. برای پختن گل گاو زبان می توانید آن را پس از شستن در قوری آب جوش ریخته، چند ساعت روی کتری بگذارید تا کاملا نرم گردد.
برای تهیه شربت مربا، در قابلمه دیگری آب و شکر بریزید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد و کشدار گردد.
لیمو عمانی را از چند ساعت قبل خیس نموده، با چنگال سوراخ کنید و به شربت بیفزایید. به جای لیمو عمانی می توانید از پره های لیمو عمانی هم بهره ببرید.
گل گاو زبان پخته شده را با همان مقدار آبی که از آن باقی مانده، به شربت اضافه نموده، بگذارید حدود 20 دقیقه با شربت بجوشد و قل بزند. در این مدت اصلا آن را هم نزنید، چون شربت شکرک می زند.
اگر گل گاو زبان قبل از اضافه شدن به شربت، خوب پخته و نرم نگردد، مربا را خراب می نماید و در آخر سفت و تیره می گردد. در نتیجه حتما قبل از آنکه آن را به شربت بیفزایید، دقت کنید که خوب پخته شده باشد.
در صورت تمایل می توانید هنگام پخت مربا، هل یا وانیل به آن اضافه کنید تا خوش عطرتر و خوش طعم تر گردد.
در اواخر پخت در مربا آبلیموی تازه بریزید و لیمو عمانی را بیرون بیاورید تا تلخ نگردد.
وقتی شربت قوام آمد و به غلظت مناسب رسید، مربا آماده است. آن را پس از خنک شدن در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای خاص و پرخاصیت طرز تهیه مربای زنجبیل را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا