طرز تهیه کاری ماسامان با مرغ؛خوراک محبوب تایلندی

به گزارش مجله رویای کره ای، کاری ماسامان با مرغ یک خوراک محبوب تایلندی است. نام این غذا از کلمه مسلمان در زبان تایلندی گرفته شده است. این غذا ترکیبی از سیب زمینی، سس ماهی، گوشت گاو یا مرغ، کاری و تمر هندی است. تایلندی ها این غذا را همراه با پلو سرو می نمایند. این غذا برعکس سایر غذا هایی که ریشه تایلندی-هندی دارند چندان تند نیست. در تهیه این غذا از ادویه هایی همانند زیره، جوز هندی، دارچین و فلفل قرمز خشک شده استفاده می گردد که مزه اسپایسی به کاری ماسامان می بخشند.

طرز تهیه کاری ماسامان با مرغ؛خوراک محبوب تایلندی

با تور تایلند از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.

کاری ماسامان با مرغ را با ادویه کاری مزه دار می نمایند. کاری ماسامان با مرغ در واقع نوعی خورش است که محلی ها آن را با برنج باسماتی سرو می نمایند. برای کاهش کالری این خوراک خوشمزه می توانید از گوشت سینه مرغ بهره ببرید. کاری ماسامان یک غذای تایلندی است که به ذائقه و سلیقه غذایی ایرانی ها بسیار نزدیک است. این غذا که به اسم یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیا شناخته می گردد را می توانید با گوشت قرمز هم درست کنید. برای تهیه این مدل باید راسته گوساله خرد شده، دانه هل، میخک صد پر و سیر خرد شده را به مواد لازم اضافه کنید.

نام دیگر کاری ماسامان با مرغ، چیکن کاری تایلندی است. این غذا را می توانید در وعده های ناهار یا شام سرو کنید. در هنگام طبخ این غذا می توانید به جای روغن نباتی یا جامد از روغن مایع بهره ببرید. برای سریع تر کردن پخت این غذا می توانید ماست را به مواد اولیه آن اضافه کنید. اگر دیدید که مرغ هنوز خام است در چند مرحله یک لیوان آب گرم را به غذای در حال پختن اضافه کنید. کاری ماسامان را می توانید با پودر نارگیل، فلفل سبز و گشهم تازه سرو کنید.

مواد لازم

مایه کاری ماسامان: سه قاشق غذاخوری

روغن نباتی: دو قاشق غذاخوری

زنجبیل خرد شده: به اندازه لازم

گوشت سینه بدون پوست و استخوان: نیم کیلوگرم

سس ماهی: سه قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای: سخ قاشق غذاخوری

تمر هندی: سه قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی: 1/3 فنجان (به جای کره بادام زمینی می توانید بادام زمینی را در فر داغ کنید و سپس پودر نموده و بهره ببرید)

سیب زمینی: سه عدد

آب لیمو تازه: سه قاشق غذاخوری

شیر نارگیل: یک کنسرو کامل 400 گرمی

مراحل پخت

ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت میانه قرار بدهید تا گرم گردد.

مایه کاری ماسامان و زنجبیل خرد شده را حدود 2 دقیقه تفت بدهید.

سپس سینه مرغ خرد شده را به مایه درون ماهیتابه اضافه کنید و آن قدر تفت بدهید تا رنگ محتویات تابه سفید گردد.

سس ماهی، بادام زمینی، تمر هندی، شکر قهوای و سیب زمینی و شیر نارگیل را هم به سینه مرغ اضافه کنید. بگذارید مایه کمی بجوشد.

شعله را کم نموده و در ماهیتابه را به مدت 20 دقیقه بگذارید.

در 5 دقیقه آخر پخت سینه مرغ و جا افتادن کاری ماسامان کمی آبلیمو به غذا اضافه کنید.

پس از آماده شدن شعله را خاموش کنید و غذا را سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: koreandream.ir شناسه مطلب: 1778

به "طرز تهیه کاری ماسامان با مرغ؛خوراک محبوب تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاری ماسامان با مرغ؛خوراک محبوب تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید