طرز تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی در 30 دقیقه
به گزارش مجله رویای کره ای، کوکی توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین انواع دسر با توت فرنگی است. این شیرینی توت فرنگی نرم و ترد و نازک که به روش های گوناگونی درست می گردد در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از در قصد داریم طرز تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی را به شما آموزش دهیم و ترفندهای درست کردن این شیرینی کوکی میوه ای را هم به شما بگوییم.
مواد لازم برای تهیه کوکی توت فرنگی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
توت فرنگی خرد شده | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد سفید قنادی | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 100 گرم |
شکر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت کوکی توت فرنگی: 15 تا 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه کوکی توت فرنگی
پیش از آغاز به کار مواد یخچالی از جمله کره و تخم مرغ را 30 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط شوند. در ادامه مراحل طرز تهیه کوکی توت فرنگی را دنبال کنید.
مرحله اول: کره و شکر را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کوکی میوه ای با توت فرنگی ضروری است کره و شکر را در ظرف بزرگی بریزید و با استفاده از همزن برقی یا دستی به خوبی ترکیب کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که یک مخلوط کاملا یکدست ایجاد گردد.
برای خرید شکر و کره می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
در ادامه، تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر این مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
برای خرید تخم مرغ و وانیل می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: آرد را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه کوکی توت فرنگی، ابتدا باید آرد را سه بار الک کنید. با انجام این کار، احتمال گلوله شدن آن را در مایه شیرینی به حداقل می رسانید. سپس، آرد الک شده را به آرامی و در سه مرحله، به کاسه حاوی مواد ترکیب شده در بالا اضافه نموده و با یاری لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
برای خرید آرد سفید قنادی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: باقی مواد کوکی را اضافه کنید
حالا وقت آن است که بیکینگ پودر و پنیر خامه ای را به مواد خمیر کوکی اضافه کنید. سپس، این مواد را هم درست مانند مرحله قبل به آرامی و با استفاده از لیسک، به صورت دورانی هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مایه یکدستی ایجاد گردد.
برای خرید بکینگ پودر و پنیر خامه ای می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: توت فرنگی ها را آماده کنید
در این مرحله از روش تهیه کوکی توت فرنگی به روش قنادی، توت فرنگی ها را به خوبی بشویید و پس از جدا کردن کلاهک شان، آن ها را به صورت نگینی خرد کنید. را بلد هستید؟
مرحله ششم: توت فرنگی ها را اضافه کنید
اکنون وقت آن است که توت فرنگی های نگینی خرد شده را به مایه خمیر کوکی اضافه کنید و همچنان، با یاری لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله هفتم: فر را آماده کنید
در این مرحله ضروری است فر را روشن نموده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. صبر کنید تا اتاقک فر کاملا گرم گردد.
مرحله هشتم: مایه کوکی توت فرنگی را در سینی بچینید
در ادامه، سطح سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس با استفاده از قاشق، مایه کوکی را با فاصله و یکی یکی در سینی قرار دهید؛ علتش هم این است که کوکی ها پس از پخت مقداری پف می نمایند و ابعادشان بزرگ تر می گردد. بنابراین، اگر مایه کوکی ها را در فاصله نزدیک با هم بریزید، پس از آماده شدن ممکن است به هم بچسبند.
مرحله نهم: سینی را داخل فر قرار دهید
امیدواریم تا این جا مراحل طرز تهیه کوکی توت فرنگی را بدون مشکل دنبال نموده باشید. در این مرحله فر به خوبی گرم شده و باید سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و حدود 15 دقیقه صبر کنید. برای طلایی شدن سطح کوکی توت فرنگی، پیشنهاد می کنیم در سرانجام کار به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید. به محض تغییر رنگ کوکی ها، فر را خاموش نموده و سینی را خارج کنید.
مرحله دهم: کوکی توت فرنگی را سرو کنید
صبر کنید کوکی ها از داغی بیفتند سپس کوکی توت فرنگی را در ظرف مناسبی بچینید. برای تزیین کوکی ها می توانید از پرک بادام، برگ نعنای تازه و چند برش توت فرنگی تازه، یا بهره ببرید؛ نوش جان!
روش های دیگر برای درست کردن کوکی توت فرنگی
روش تهیه کوکی کیک توت فرنگی
روش درست کردن کوکی کیک توت فرنگی هم درست مانند همان چیزی است که در مراحل بالا گفتیم. تنها تفاوتش این است که پس از داغ شدن فر، مایه کوکی را باید یکجا داخل قالبی بریزید که از قبل با روغن مایع چرب شده باشد.
سپس، قالب را برای مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و صبر کنید تا کیک کوکی توت فرنگی آماده گردد. در صورت تمایل، به جای قالب یکپارچه می توانید از قالب میان تهی بهره ببرید. نگران نباشید! طرز تهیه کوکی خوشمزه در قالب میان تهی هم عینا مشابه درست کردن کوکی کیک توت فرنگی در قالب یکپارچه است.
روش تهیه کوکی توت فرنگی در اون توستر
مراحل طرز تهیه کوکی توت فرنگی در اون توستر درست مشابه دستور بالاست. با این تفاوت که این بار، سینی آون توستر را باید با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کوکی را مطابق آن چه که گفتیم با قاشق و با فاصله روی آن بریزید.
سپس، دمای دستگاه را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و حدود 10 دقیقه منتظر بمانید تا کاملا گرم گردد. در نهایت، سینی حاوی مایه کوکی توت فرنگی را داخل آون توستر قرار دهید و زمان پخت را بین 12 تا 15 دقیقه در نظر بگیرید.
نکات مهم در طرز تهیه کوکی توت فرنگی
- در طول پخت، حتما چند بار به کوکی ها سر بزنید تا خشک و سفت نشوند. برای کنترل روند پخت و مقدار نرمی کوکی ها پیشنهاد می کنیم از یک عدد خلال دندان چوبی بهره ببرید. یعنی، در فواصل منظم درب فر را باز نموده و خلال دندان چوبی را در کوکی ها فرو کنید. اگر روند پخت کامل شده باشد، خمیر کوکی به خلال دندان نمی چسبد. دقت کنید، درب فر را برای مدت طولانی باز نگذارید. در غیر این صورت، ممکن است کوکی توت فرنگی کاملا نپزد یا به خوبی پف نکند.
- در صورت تمایل، می توانید مقداری رنگ خوراکی هم به مواد خمیر کوکی توت فرنگی اضافه نموده و مثل براونی توت فرنگی آن را صورتی کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید کوکی توت فرنگی را با خامه فرم گرفته قنادی تزیین و سرو کنید.
- طرز تهیه کوکی توت و مویز هم درست مانند کوکی توت فرنگی است. با این تفاوت که به جای توت فرنگی تازه باید به مایه آن توت خشک و مویز اضافه کنید.
- طرز تهیه کوکی شکلاتی به روش فرانسوی هم بسیار آسان است و شباهت زیادی به دستور پخت کوکی توت فرنگی دارد.
بیشتر بخوانید:
فوت فن های خوشمزه شدن کوکی توت فرنگی
چرا گاهی اوقات کوکی توت فرنگی می سوزد؟
در هنگام درست کردن کوکی توت فرنگی حتما باید حرارت فر یا آون توستر را به نسبت مقدار مایه کوکی و توان دستگاه تنظیم کنید. ضمناً ضروری است هر چند دقیقه یک بار به شیرینی ها سر بزنید و به محض اطمینان از پخت، آن ها را از دستگاه خارج کنید. به علاوه، اگر مایه هر یک از کوکی ها را کم تر از حد استاندارد و نازک بریزید احتمال سوختن شان بیش تر می گردد.
چرا کوکی توت فرنگی سفت می گردد؟
استفاده بیش از حد از آرد و بعلاوه، هم زدن زیاد خمیر موجب سفت شدن بافت کوکی توت فرنگی می گردد.
علت خشک شدن کوکی توت فرنگی چیست؟
در برخی از دستور پخت ها، مایه کوکی با استفاده از روغن مایع و شیر درست می گردد. مصرف بیش از مقدار شیر یا کم کردن مقدار روغن می تواند موجب خشک شدن بافت کوکی پس از پخت باشد.
علت ترک خوردن کوکی توت فرنگی چیست؟
بیشتر بودن نسبت مقدار آرد به سایر مواد می تواند از دلایل ترک خوردن کوکی توت فرنگی باشد.
منبع: افق کوروش